Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Υπουργείο- Θα βγάλουμε σήμερα ή αύριο νέα απόφαση για το Γυμνάσιο Πλατέος- Φλιτούρης: Εγώ δεν ξέρω τίποτα - VIDEO

Ευθ. Φλιτούρης
Λίγο πριν το ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7 και ο Ρούλης Καραλιόπουλος ανακοίνωσε ότι επικοινώνησε με το Υπουργείο Παιδείας και του είπανε οι αρμόδιοι του γραφείου του υπουργού ότι σήμερα ή το αργότερο αύριο θα εκδοθεί συμπληρωματική υπουργική απόφαση με την οποία θα αναστέλλεται για φέτος το κλείσιμο του...


Γυμνασίου Πλατέος.

Βέβαια, ο διεθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ημαθίας κ. Φλιτούρης είπε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο ότι ο ίδιος δεν γνωρίζει να άλλαξε τίποτα και ότι για τον ίδιο συνεχίζει να ισχύει το ΦΕΚ το οποίο είναι υποχρεωμένος να εφαρμόσει. Και το ΦΕΚ του 2011 προβλέπει ότι το Γυμνάσιο πρέπει να κλείσει και ότι ο ίδιος οδηγεί τους μαθητές στο Γυμνάσιο Κορυφής.

Είναι προφανές ότι ο διευθυντής εκπαίδευσης της Ημαθίας λειτουργεί στη βάση των διαταγών και εντολών του Υπουργείου και δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Το ζήτημα είναι γιατί η διοίκηση του δήμου λειτούργησε για ακόμα μια φορά εν κρυπτώ και χωρίς καμιά ενημέρωση προς τους δημότες που έχουν μπει εδώ και μέρες σε μεγάλη ανησυχία και ιδιαίτερα οι κάτοικοι του Πλατέος που φοβούμενοι τα χειρότερα έβαλαν λουκέτα και αλυσίδες στις πόρτες του Γυμνασίου.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της τακτικής της διοίκησης που είναι μαλωμένη με την ενημέρωση...

Ακούστε την συνέντευξη του Ευθ. Φλιτούρη στο ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7 που μιλάει για το Γυμνάσιο Πλατέος και την ετοιμότητα των σχολείων να αρχίσουν  τη νέα σχολική χρονιά. "Είμαστε έτοιμοι κατά 95% για τη νέα σχολική χρονιά".


Δεν υπάρχουν σχόλια: