Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση- Κάλεσμα της Αντιφασιστικής Πρωτοβουλίας Αλεξάνδρειας / Σήμερα στο Αμφιθέατρο και αύριο στο Πνευματικό κέντρο

Η φασιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής δολοφόνησε χτες έναν 34χρονο αντιφασίστα, τον Παύλο Φύσσα στην Αμφιάλη του Πειραιά. Του έστησαν καρτέρι αυτόν και την παρέα του οι συμμορίτες και τον μαχαίρωσαν. Ο δολοφόνος ομολόγησε ότι ανήκει στην νεοναζιστική συμμορία του Μιχαλολιάκου που δολοφονεί κάθε μέρα μετανάστες, αριστερούς, αντιφασίστες και κάθε έναν που διαφωνεί με αυτούς.

Η εγκληματική δράση της... νεοναζιστικής συμμορίας κλιμακώνεται. Το αποκρουστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, πιστό μαντρόσκυλο του συστήματος με την προστασία της αστυνομίας που κοιτάει με απάθεια την δολοφονική του δράση, θα συνεχίσει να μαχαιρώνει. Πρέπει να το σταματήσουμε όλοι μαζί.

Ευθύνες για την σημερινή κατάσταση έχουν πολλοί. Κατ΄ αρχάς αυτοί που υλοποιούν τις πολιτικές που εξαθλιώνουν τον λαό. Αυτοί που τους διαφημίζουν από τα κανάλια ως δήθεν αντισυστημικούς. Αυτούς που κάνουν σχέδια για μια σοβαρή Χρυσή Αυγή. Αυτούς που με απάθεια παρατηρούν τις δολοφονίες και τις προκλήσεις και δεν μιλάνε περιμένοντας, χωρίς να το ξέρουν, την ώρα που θα μαχαιρώσουν και τους ίδιους.

Η φασιστική δράση της συμμορίας πρέπει να σταματήσει. Για να τη σταματήσουμε πρέπει να νικήσουμε το φόβο και να αντιδράσουμε, να συσπειρωθούμε, να διαδηλώσουμε. Τότε τα φίδια της Χρυσής Αυγής θα κρυφτούν στις τρύπες τους.

Σας καλούμε όλους τους αντιφασίστες να δώστε μαζικό παρών σήμερα στην παρέμβαση στις 8μμ στο δημοτικό αμφιθέατρο και αύριο Πέμπτη στις 7μμ μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας για να διαδηλώσουμε ότι ούτε στην Αλεξάνδρεια, ούτε πουθενά δεν θα περάσει ο φασισμός.

Να απαιτήσουμε την παραδειγματική τιμωρία των φυσικών και ηθικών αυτουργών της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Να απαιτήσουμε να σταματήσει επιτέλους η θεωρία των δυο άκρων. Δεν μπορεί κανείς να εξομοιώνει τους φασίστες μαχαιροβγάλτες με τους αγώνες του λαού και της νεολαίας. 

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 8μμ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ

 ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 7μμ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: