Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Πετυχημένες οι εκδηλώσεις του Ομίλου "Το Ρουμλούκι" - Ευχαριστήριο

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Λαογραφικός Όμιλος Ντόπιων Αλεξανδρείας & Περιχώρων ΄΄ΤΟ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ΄΄ την         Παρασκευή 30 Αυγ. 2012, προς...
τιμήν Του Αγ. Αλεξάνδρου, στον αύλιο χώρο του φερώνυμου Ναού. Πλήθος κόσμου που παρέμεινε με αμείωτο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό μέχρι το πέρας της εκδήλωσης, παρακολούθησε και χειροκρότησε θερμά το πλούσιο θέαμα που παρουσίασαν όλα τα χορευτικά συγκροτήματα που συμμετείχαν. Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο Όμιλος τίμησε τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας, για την συμβολή του στην καθιέρωση από την Ελληνική Πολιτεία της ημερομηνίας απελευθέρωσης του Γιδά, ως επίσημης αργίας για την πόλη μας. Ακολούθησε δεξίωση των μελών των χορευτικών συγκροτημάτων και γλέντι με τις παραδοσιακές ορχήστρες στις εγκαταστάσεις του Ομίλου που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν και οι φιλοξενούμενοι αναχώρησαν κατενθουσιασμένοι από την φιλοξενία για τις έδρες τους.

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Λ.Ο.Ν.Α.Π. ΄΄ΤΟ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ΄΄ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους συντελεστές της, χωρίς την βοήθεια των οποίων, δεν θα ήταν δυνατόν να ανταπεξέλθει, στον πολυδάπανο προϋπολογισμό της.

Ευχαριστεί λοιπόν θερμά τον Δήμο Αλεξάνδρειας, την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό της κ. Παπαδόπουλο Δημήτριο, για την συνεννόηση και την οικονομική στήριξη,  τις υπηρεσίες φύλαξης ΔΙΑΣ security Σάββας Γραμματικός-Μπαντή Έφη, την εμπορία πάγου iceman του κ. Απόστολου Μπάλιου, την αίθουσα δεξιώσεων ‘’Αλεξάνδρειο Μέλαθρον’’, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γκιουρτζή Ιωάννη, το κρεοπωλείο του Απόστολου Θωμά Οικονομόπουλου, το ξενοδοχείο ‘’Μάνθος’’ και τη διευθύντριά του κα. Ντίνα Ιωάννα, το green senter του κ. Ναλμπάντη Κων/νου και το fast food Castello για τις χορηγίες τους, το εργαστήριο παραδοσιακών κοσμημάτων του κ. Γεωργίου Παπαδήμα, την διαφημιστική εταιρία Silk & Design Πουρτσίδης Γιάννης, Καραγιάννη Εφη για την πολύτιμη βοήθειά τους, τον Διοικητή του Α.Τ. Αλεξάνδρειας κ. Σιδηρόπουλο Ευθύμιο και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξάνδρειας κ. Αμανατίδη Ιωάννη για την συμβολή τους σε τεχνικά θέματα,  τον εφημέριο του Ναού πατέρα Ιερόθεο και το εκκλησιαστικό συμβούλιο για την άριστη συνεργασία, τα συγκροτήματα που ταξίδεψαν από τις έδρες τους, κοντά ή μακριά, τους Χοροδιδασκάλους  κα Δήμου Γιούλη και τον κ. Τσιάρα Αχιλλέα για την εξαιρετική δουλειά τους. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πρατήριο υγρών καυσίμων του κ. Βασιλείου Παπαεμμανουήλ του Γεωργίου για την προσφορά των ποδηλάτων της κλήρωσης.

Τέλος οι λαχνοί που κερδίζουν τα δύο ποδήλατα της κλήρωσης είναι:

725 – και 2065.

Δεν υπάρχουν σχόλια: