Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στο Αλληλοχαριστικο παζάρι – Συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα σχολικών ειδών που θα διανεμηθούν σε οικογένειες που τα χρειάζονται

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28/9 το χαριστικό-ανταλλακτικό παζάρι από την Ομάδα Δράσης & Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας.
 
Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και... συμμετείχε στο ανταλλακτικό παζάρι σκοπός του οποίου ήταν η αλλαγή του καταναλωτικού τρόπου ζωής που μας επιβάλουν και η έμπρακτη αλληλεγγύη στους συμπολίτες μας που έχουν πληγεί περισσότερο από την κριση.
 
Για τον σκοπό αυτό η ΟΜΑΔΑ κάλεσε σε συλλογή σχολικών ειδών ,στο ξεκίνημα μιας δύσκολης σχολικής χρονιάς η στήριξη οικογενειών που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ακόμα και των βασικών ειδών αποτελεί προτεραιότητα μας.
Τέλος το απόγευμα της ίδιας μέρας οι μικροί φίλοι είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο καλλιτεχνικό – δημιουργικό εργαστήρι κατασκευάζοντας μολυβοθήκες από ανακυκλώσιμα υλικά , δημιουργώντας τα δικά τους μοναδικά μπλουζάκια και ζωγραφίζοντας τον πλανήτη της διαφορετικότητας….ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ήταν το μήνυμα των παιδιών , ένα μήνυμα επίκαιρο όσο ποτέ.

Ευχαριστούμε τον σύλλογο Εθελοντών Φιλόζωων για την συνεργασία τους καθως και τον Σύλλογο Ποντίων Αλεξάνδρειας για την στήριξη και την βοηθεια στην πραγματοποίηση της δρασης.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: