Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Καταργείται στα κρυφά το Γυμνάσιο Πλατέος - Στο Γυμνάσιο Κορυφής οι μαθητές - Σιγή ιχθύος στον Δήμο Αλεξάνδρειας

Εδώ και τρεις- τέσσερις μέρες κυκλοφορεί μια "είδηση" που κανείς δεν επιβεβαιώνει επίσημα. Αναφέρομαι στην κατάργηση του Γυμνασίου Πλατέος και οι μαθητές του οποίου θα οδηγηθούν στο Γυμνάσιο Κορυφής.
Στο Γυμνάσιο Πλατέος δεν υπάρχει διευθυντής παρά μόνον οι καθηγητές του που δεν γνωρίζουν τι θα συμβεί και που...
θα πάνε για δουλειά.

Από την πλευρά του ο δήμος Αλεξάνδρειας και ο δήμαρχος προσωπικά που κατάγεται από το Πλατύ δεν ανακοίνωσαν τίποτα και αυτό προξενεί εντύπωση.
Μάλιστα, στο ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7 ο Ρ. Καραλιόπουλος είπε πριν από λίγο ότι επικοινώνησε με τον διευθυντή της Β΄ Εκπαίδευσης κ. Φλιτούρη που του επιβεβαίωσε το γεγονός της κατάργησης του Γυμνασίου και ότι οι μαθητές θα εγγραφούν στο Γυμνάσιο Κορυφής.

Η είδηση αυτή έχει κυκλοφορήσει και έχει αναπαραχθεί σε τοπικό επίπεδο και την γνωρίζουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, γονείς, καθηγητές, μαθητές αλλά και κάτοικοι του Πλατέος που δυσφορούν με την εξέλιξη αυτή και δηλώνουν ότι θα αντιδράσουν αν το Υπουργείο επιμείνει στην απόφασή του να καταργήσει το Γυμνάσιο.

Μάλιστα, στην σελίδα που έχουν δημιουργήσει στο φ/β δηλώνουν ότι είναι έτοιμοι για νέους αγώνες, όπως του προπέρσινου καλοκαιριού, και ότι θα λειτουργήσει το Γυμνάσιο με κάθε τίμημα.

Δείτε το ποστ στην σελίδα:

Το θέατρο του παραλόγου σε όλο του το μεγαλείο!!!
Το πρωί μαθαίνουμε πως καταργείται το Γυμνάσιο Πλατέος...και το βράδυ πως επαναλειτουργεί κανονικότατα!!!!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Φυσικά και όλη η τοπική κοινωνία, ήταν και θα είναι πάντα σε ετοιμότητα και δηλώνει ξεκάθαρα πως θα προβεί σε κάθε μορφής αγώνα για να υπερασπιστεί το αυτονόητο!!!
ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΛΑΤΕΟΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: