Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Διαβεβαιώνει ο Δημητριάδης ότι δεν κλείνει το Γυμνάσιο κατόπιν ενεργειών....

Ο δήμαρχος ήταν σαφής: Δεν κλείνει το Γυμνάσιο Πλατέος, θα λειτουργήσει κανονικά και φέτος.
Ο λόγος για τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας Φώτη Δημητριάδη που ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο στην σημερινή βραδινή συνεδρίασή του σχετικά με το θέμα που ανέκυψε τις...
προηγούμενες μέρες. Ενημέρωση που θα έπρεπε να γίνει από την πρώτη στιγμή αλλά που δυστυχώς απουσιάζει από τη λογική της διοίκησης αυτή η τακτική και λειτουργεί πάντα και ιδίως στα καίρια ζητήματα με λογική ..κρυψίνου.

Ο Φ. Δημητριάδης είπε ότι η απόφαση του Υπουργείου επί υπουργείας Διαμαντοπούλου πρόβλεπε το κλείσιμο για φέτος του Γυμνασίου. Αυτό γνώριζε και ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και αυτό είπε σήμερα στον δημοσιογράφο Ρούλη Καραλιόπουλο στο ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7.

Ο δήμαρχος είπε ακόμη ότι και ο ίδιος το γνώριζε ότι υπάρχει αυτή η πρόβλεψη αλλά έγιναν οι κατάλληλες παρεμβάσεις και πιέσεις και η απόφαση αυτή θα ανακληθεί. Είναι προφανές ότι λειτούργησε για ακόμα μια φορά η λογική της "άκρης" με την κεντρική εξουσία και τώρα θα επιχειρήσουν μερικοί να κερδίσουν εύσημα και ψήφους από την ...δράση τους.

Όπως κι αν έχει το θέμα το συμπέρασμα είναι ότι το Γυμνάσιο φαίνεται να την γλυτώνει και φέτος. Βέβαια οι κάτοικοι είχαν το νου τους και από την Παρασκευή είχαν τοποθετήσει λουκέτα στις πόρτες ώστε να αποτρέψουν πιθανή μεταφορά του αρχείου του σχολείου. Μια κίνηση ενδεδειγμένη γιατί κανείς δεν έχει πλέον εμπιστοσύνη σε κανέναν παράγοντα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ!!!!ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!!ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !!!!!ΕΥΓΕ!!!!!ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΔΕ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!!!!!!!!!