Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Πρόταση βόμβα Καράογλου: Μπες υποψήφιος δήμαρχος για να νικήσουμε / Τι απάντησε ο Αλεξόπουλος

Θ. Καράογλου          -       Ν. Αλεξόπουλος
Ήρθε ο υπουργός Μακεδονίας Καράογλου στην Αλεξάνδρεια για να δει τον δήμαρχο. Αφού ολοκληρώθηκε η συνάντηση με την αλληενημέρωση και τις φωτογραφίες που βγήκαν ο υπουργός ζήτησε από τον οδηγό του να ακολουθήσει μια “ειδική” διαδρομή.
Διέσχισαν την οδό Αριστοτέλους και έστριψε αριστερά επί της Βετσοπούλου. Η εντολή ήταν ...


σαφής: Θα πάμε στον αριθμό 97

Το υπουργικό αυτοκίνητο πάρκαρε ακριβώς έξω από το κτήριο. Η φυμέ τζαμόπορτα άνοιξε και ο υπουργός μπήκε μέσα. Εκεί, τον υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκαλιές ένας παλιός του φίλος, ο Νίκος Αλεξόπουλος. Αφού τελείωσαν οι καθιεωρεμένες φιλοφρονήσεις ο Καράγολου κάθισε στο εσωτερικό γραφείο του ιδρυτή της επιχείρησης και σε κάποια στιγμή έριξε την πρόταση βόμβα: “Νίκο, άσε τις ενστάσεις και τις όποιες διαφωνίες και κατέβα για να γίνεις δήμαρχος. Κατέβα να πάρουμε σίγουρη νίκη”.

Ο κ. Αλεξόπουλος φαίνεται ότι περίμενε αυτού του είδους την “επίθεση” και ήταν προετοιμασμένος. Η πάντησή του ήταν σαφής και δεν σήκωνε παρερμηνείες: Αποκλείεται.

Ωστόσο, θα πρέπει να αναζητήσουμε μια ερμηνεία στο παραπάνω γεγονός. Με ποια αρμοδιότητα ο Υπουργός έκανε αυτή την πρόταση; Μετέφερε την επιθυμία κάποιου ανωτέρου του κομματικά; Σε ποιά άραγε κλιμάκια έχει συζητηθεί η λύση Αλεξόπουλου για τη ΝΔ ώστε να αναλάβει να μεταφέρει αυτή την πρόταση ολόκληρος υπουργός στον παραλήπτη της;

Επίσης, τι σημαίνει άραγε αυτή η κρούση για την υποψηφιότητα Δημητριάδη; Δήλωσε εσωκομματικά ότι αποχωρεί από την διεκδίκηση του δήμου το 2014; Προσωπικά δεν το έχω υπόψη μου. Απεναντίας, αυτό που όλοι γνωρίζουμε είναι ότι δυο τουλάχιστον φορές ο δήμαρχος είπε δημόσια ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος. Ποιος δεν το κατάλαβε; Ποιοι είναι αυτοί οι κύκλοι της ΝΔ που απεργάζονται άλλες λύσεις που δεν τον συμπεριλαμβάνουν; Γνωρίζουν άραγε κάτι που αγνοούμε όλοι εμείς;

Ερωτήματα που κάποια στιγμή θα απαντηθούν, είναι βέβαιο αυτό.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν καταφέρεται όλοι εσείς οι επίδοξοι Δήμαρχοι να μην μπορείτε να συνεννοηθείτε μεταξύ σας αφήνοντας κατά μέρος τους εγωισμούς σας τότε θα ξανά έχουμε Δήμαρχο τον Δημητριάδη με την παρέα του, γιατί περί παρέας πρόκειται, και τα αποτελέσματα θα είναι τραγικά για την Πόλη μας, και τότε δεν θα έχετε καμία δικαιολογία Για αυτό οι ευθύνες σας είναι μεγάλες. Ο τόπος πρέπει να απαλλαγή από ανθρώπους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η τσέπη τους, τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερα.

Ανώνυμος είπε...

Μπορείς να ξεγελάς πολλούς για πολύ καιρό, δεν μπορείς να ξεγελάς όμως, όλους για πάντα. Και αυτό ο αλαζόνας Δημητριάδης, η δεν το κατάλαβε, η δεν θέλει να το καταλάβει . Όμως τα μηνύματα έφθασαν πολύ ψηλά, για τα κατορθώματα του και φυσικό είναι να λαμβάνουν τα μέτρα τους. Ανεξάρτητα όμως από αυτό τι πρόσφερε ο Δημητριάδης στο τόπο μας? Απολύτως τίποτε! ! Ανύπαρκτος και αυτός και η ομάδα του! ! Αυταρχικότητα , και κλειστό κύκλωμα !! Άβουλοι σύμβουλοι, ορισμένοι καβαλικεμένα καλάμια, αίρονται και φέρονται από το μεγάλο αρχηγό!! Άλλοι πάλι το μόνο που τους νοιάζει είναι ο μισθός τους!! Σιγά μην σκάσουν για τα προβλήματα τις Πόλης !! Πού ακούστηκε την σήμερον ημέρα να εκτελούνται έργα από σύμβουλο τις παράταξης Δημητριάδη αναθέσεις και με σικέ δημοπρασίες και όλοι να σφυρίζουν αδιάφορα? Ο κόσμος όμως βλέπει!!! Πού ακούστηκε τον ανάδοχο του έργου τις αποχέτευσης του Πλατέως να τον γνωρίζει ο εκδότης τις εφημερίδας ΤΑ ΛΕΜΕ ένα χρόνο περίπου πριν ανατεθεί το έργο, να γράφει και να ξαναγράφει το επίθετο του και να μην ιδρώνει το αυτή κανενός!! Για τέτοιο θράσος μιλάμε!! Καιρός είναι λοιπόν να μας αδειάσουν το Δημαρχείο, και να γίνει και απολύμανση !!

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνάτε όλοι. Ο υπουργός έδειξε το δρομο και είπε ότι δεν θέλουν τον Δημητριάδη για δήμαρχο.
Αντι να σκεφτείτε λιγο όλοι εσείς οι δημοσιογράφοι το λόγο που δεν τον θελουν γράφετε μλκιες.
Μήπως φοβουνται οτι θα σκάσοουν τα δικαστήρια με τον υδατόπυργο και δεν θα εχουν υποψήφιο και τον αναζητούν; Για δειτε το θεμα παρακαλώ

Ανώνυμος είπε...

ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ