Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΓΚΥΡΙΝΗΣ - Καταγγέλλουμε τα συκοφαντικά και ανυπόστατα δημοσιεύματα

To τελευταίο διάστημα ορισμένα δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο επιχειρούν με τον πλέον βρόμικο τρόπο να προκαλέσουν αναστάτωση στην παράταξή μας μετερχόμενα σειρά ψευδών, στημένων και εν πολλοίς συκοφαντικών «γεγονότων» που ουδεμία σχέση έχουν με την παράταξή μας.

Επιχειρούν οι στημένοι κονδυλοφόροι και όσοι ηθελημένα ή αθέλητα αναπαράγουν τα...
συκοφαντικά δημοσιεύματα να εμπλέξουν την δημοτική μας παράταξη με την οργάνωση της Χρυσής Αυγής και διαδίδουν εντέχνως και με σπουδή κουκουλοφόρου ότι στις τάξεις των υποψηφίων συμβούλων μας είναι ενεργά μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης.
Θέλουμε να δηλώσουμε μια και καλή και για τελευταία φορά ότι η παράταξή μας και ο επικεφαλής της έχουν εξ αρχής θέσει ένα πλαίσιο αρχών που διέπεται από την πιστή προσήλωσή τους στις αρχές της δημοκρατικής νομιμότητας και του σεβασμού των νόμων του κράτους και της διαφύλαξης των δημοκρατικών θεσμών. Μέσα στο πλαίσιο αυτό κινούμαστε και λειτουργούμε χωρίς εκπτώσεις και με απόλυτο τρόπο.

Όλοι, από τον επικεφαλής της παράταξης και οι υποψήφιοι σύμβουλοι, εμφορούνται από τις παραπάνω αρχές και αποδέχτηκαν το ως άνω πλαίσιο λειτουργίας της παράταξης.

Στο εξής όποιος επανέλθει με δημοσίευμα που θα περιέχει συκοφαντικά και ψευδή «γεγονότα» θα καταγγέλλεται από την παράταξη μας ως κοινός συκοφάντης και ως βαλτός που εξυπηρετεί συγκεκριμένες σκοπιμότητες.

8 σχόλια:

Nikos Lioliopoulos είπε...

Η απαντηση μου http://lioliopoulos.blogspot.gr/2014/04/blog-post_9.html

Ανώνυμος είπε...

VRE TI XOLOSKATE ? AKOLOUTHISTE TI SINTAGI TOU FON DIMITRIADI VPEPE MINISEIS STRATIGO , TA LEME ...

Ανώνυμος είπε...

ενω καταπιες την καταγγελια,προβαλεις την απαντηση,εχει τη σημασια του αυτο .

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Πάνο Γκυρίνη, μην ασχολείσαι με τα δημοσιευόμενα βοθρολύματα και ούτε με τους αργόσχολους τροφίμους των Καφέ- Μπαρ. Ότι και να πεις τα συγκεκριμένα παχύδερμα έχουν συγκεκριμένη αποστολή. ‘Όσο βλέπουν την ενίσχυση του Συνδυασμού σου τους πιάνει κρύος ιδρώτας και σκαρφίζονται ένα σωρό παπαριές. Και βέβαια ο στόχος τους είναι να γλύψουν κανένα κόκαλο αλλά πές τους ότι λεφτά σου είναι βγαλμένα με κόπο και ιδρώτα και δεν τα έχεις ούτε από κληρονομιά, ούτε από μίζες.

Ανώνυμος είπε...

Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον. Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον.
ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΒΗΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΑΣ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ.ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

Προς Ν.Λ
Στο 3.25 φαίνονται και τα γράμματα στην πλάτη του κυρίου.
Για τους Μελικιώτες όμως είσαι πολύ άδικος και το ξέρεις.

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ