Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Μαζική παρέμβαση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Νάουσα / Μοίρασμα υλικού στην παρέλαση και στο κέντρο / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στον χώρο θυσίας της Αράπιτσας και ακολούθως στο κέντρο της Νάουσας βρέθηκαν σήμερα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του περιφερειακού σχήματος «Ανταρσία στην κεντρική Μακεδονία» με...
επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Θανάση Αγαπητό και μοίρασαν προεκλογικό υλικό με τις θέσεις του σχήματος στους εκατοντάδες κατοίκους της πόλης που τίμησαν με την παρουσία τους την σημερινή ημέρα της θυσίας.

Οι υποψήφιοι και τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ συγκεντρώθηκαν από νωρίς στον χώρο του μνημείου της Αράπιτσας, έξω από τον χώρο των επισήμων και των εκπροσώπων του κράτους, και τίμησαν την σημερινή ημέρα αντί κατάθεσης στεφάνου φωνάζοντας συνθήματα κατά των μνημονίων και της ΕΕ. Στην συνέχεια κατέβηκαν στο χώρο της παρέλασης και όταν τελείωσε αυτή μοίρασε το υλικό που είχαν στους πολίτες που ήταν  εκεί καθώς και στα καφέ που ήταν γεμάτα και συζήτησαν μαζί τους. Η παρέμβαση «έκλεισε» με μοίρασμα στα καφέ του κέντρου και της κεντρικής πλατείας.

Η παρέμβαση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ έγινε με πολυπληθές κλιμάκιο είκοσι περίπου ατόμων με σημαίες και ήταν κατά κοινή ομολογία μια άκρως πετυχημένη διαδικασία διάδοσης των θέσεων της οργάνωσης με τους πολίτες εν όψει της εκλογικής μάχης των Περιφερειακών εκλογών της 18ης Μαΐου.

Η «Ανταρσία στην κεντρ. Μακεδονία» την προχτεσινή μέρα, την Πέμπτη, έκανε παρέμβαση στο κέντρο της Βέροιας μοιράζοντας υλικό στους διερχόμενους πολίτες και μετά μοίρασε προεκλογικό υλικό στα καταστήματα της αγοράς καθώς και στα καφέ του κέντρου γνωρίζοντας ικανοποιητική αποδοχή.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: