Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Ο Σ. Χειμώνας υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας με τον ΣΥΡΙΖΑ (Χαραλαμπίδου Δ)

Όπως και το 2010 έτσι και σ΄ αυτές τις περιφερειακές εκλογές για την κεντρική Μακεδονία ο Σάκης Χειμώνας θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης.

Η επιλογή του Σ. Χειμώνα έγινε από το αρμόδιο κομματικό όργανο, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της ΝΕ Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ και επικυρώθηκε σε...
χτεσινή συνεδρίαση από την νομαρχιακή του κόμματος. 

Η παρουσίαση του κ. Χειμώνα και ορισμένων υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων Ημαθίας θα γίνει το πρωί της Παρασκευής στην Βέροια από την υποψήφια Περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Σ. ΧΕΙΜΩΝΑ

Γεννημένος στην Βέροια το 1966 και κάτοικος  της Βέροιας από το 1993  καταγόμενος από την Σφηκιά Βεροίας
Έγγαμος με την Νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Βέροιας Χρυσοπούλου Στέλλα και πατέρας δύο τέκνων (κόρες) φοιτήτριες
Πτυχιούχος  ΤΕΙ του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Δυτικής Μακεδονίας . Εργαζόμενος στον Δήμο Βέροιας (Τυπικά  σήμερα μετά τον Καλλικράτη),  αλλά υπηρετώ  στην Δημοτική Ενότητα Μακεδονίδος  (Ριζώματα πρώην Δήμος Μακεδονίδος Ημαθίας )  ως Προϊστάμενος τα τελευταία 11 χρόνια όπου εργάζομαι  από το 1986.
Οργανωμένος στην Αριστερά από τα εφηβικά  μου  χρόνια ,από 1981 στην ΚΝΕ και γραμματέας στην ΚΟΒ  των Τεχνικών και Επαγγελματικών Λυκείων Βέροιας, και στη συνέχεια  μέλος του Συνασπισμού  και  του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι  σήμερα.
Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής και της Γραμματείας  του  ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και ΣΥΡΙΖΑ  από το 1998 μέχρι  σήμερα.
Μέλος του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου στην πρώτη εφαρμογή στα Τεχνικά Επαγγελματικά Λύκεια Βέροιας το 1982
Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Μακεδονίδος  ( εφαρμογή Καποδίστρια) το 1998 με ανεξάρτητο (πολυσυλλεκτικό )ψηφοδέλτιο  και με τον Συνδυασμό να περνάει  στην Β Κυριακή .
Μέλος της επιτροπής αγώνα για την μη ξύλευση του Δάσους Σφηκιάς το 1998  το γνωστό και ως τσιφλίκι Σφηκιάς της γνωστής οικογένειας Τζιτζικώστα (Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας) δράση για την οποία  διώχτηκα   δικαστικά  για διάφορες κατηγορίες  ως υποκινητής της αντίδρασης του χωριού  , αντίσταση κατά αρχής και απειλή σωματικής βίας  ,και  με πρωτόδικη καταδίκη σε πολύμηνη φυλάκιση και αθώωση μου στην συνέχεια  στα Εφετεία.
Υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος με τον Κομματικό Συνδυασμό του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ το 2006  και με επικεφαλή  τον τότε σύντροφο Γιαννούλη Φίλιππο  και πρώτος σε σταυρούς  .
Υποψήφιος Αντιπερειφερειάρχης στις εκλογές του 2010 με τον  Συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ και Επικεφαλή τον σύντροφο Κουράκη Τάσο Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης και καταγράφοντας  από τα καλύτερα  εκλογικά ποσοστά στην Ημαθίας ως  ΣΥΡΙΖΑ ή Συνασπισμός.

 Μέλος των Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων των Δήμων και Κοινοτήτων (παλαιότερα)  Νομού Ημαθίας πλέον των 10 ετών και σήμερα από το 2012.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: