Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

To σχολείο 2ης ευκαιρίας στην Σχολή του Αριστοτέλη στη Νάουσα

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Νάουσας στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δραστηριοτήτων του και της προσπάθειας σύνδεσής του με την τοπική κοινωνία πραγματοποίησε επίσκεψη, την Τρίτη 08 Απριλίου 2014, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Σχολής Αριστοτέλους, στις παρυφές της Αρχαίας Μίεζας.
Οι εκπαιδευόμενοι παρακολούθησαν το...
ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ του Ισπανού ελληνιστή Πέδρο Ολάγια, που παρουσιάζει το χώρο όπου λειτούργησε η Σχολή αλλά και τη σχέση Αριστοτέλη και Μεγάλου Αλεξάνδρου. Προηγήθηκε η παρουσίαση της ιστορίας και  των δραστηριοτήτων του Πολιτιστικού Κέντρου που έγινε από τον κ. Παξιμαδάκη. Τέλος, οι εκπαιδευόμενοι περιηγήθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο της Σχολής Αριστοτέλους. 

Η επίσκεψη αυτή αποτέλεσε την τελική εκδήλωση μιας σειράς αφιερωμάτων και δραστηριοτήτων που ήδη έχουν γίνει κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά, στα πλαίσια διαφόρων Γραμματισμών, αναφορικά με τη ζωή και το έργο του Αριστοτέλη και του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Το Σ.Δ.Ε. Νάουσας προτίθεται να συνεχίσει και στο μέλλον τις  επιμορφωτικές εκδηλώσεις  επ΄ ωφελεία των εκπαιδευομένων που φοιτούν σε αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: