Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Υποψήφιος στην δημοτική ενότητα Αντιγονιδών ο Αντώνης Τσίπης με τον Π. ΓκυρίνηΣτην παράταξή μας εντάχθηκε σήμερα το πρωί ο Αντώνης Τσίπης από την Καβάσιλα και η υποψηφιότητά του στην δημοτική ενότητα Αντιγονιδών  ενισχύει σημαντικά τον... αγώνα που δίνει η παράταξή μας για να σταματήσει τον κατήφορο του δήμου και να βάλει θεμέλια για την αναστροφή του κλίματος και την αρχή της ανάπτυξης.


Ο Αντ. Τσίπης είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται με τα κοινά εδώ και χρόνια και η παρουσία του στην κοινωνία έχει θετικό πρόσημο. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, μόνιμος κάτοικος Καβάσιλας και παντρεμένος με δυο παιδιά.

Για πρώτη φορά ήταν υποψήφιος το 1998 στον πρώην  δήμο Αντιγονιδών και εκλέχτηκε πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Καβασίλων στις εκλογές του 2002. Στις δημοτικές εκλογές του 2006 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος Αντιγονιδών όπου και παρέμενε ως το 2010.

Ο Αντώνης Τσίπης ασχολήθηκε για 22 χρόνια ως ποδοσφαιρικός παράγοντας της ΑΕ Καβασίλων αφήνοντας την  προσωπική του σφραγίδα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: