Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Γιάννης Μουταφίδης - Βιογραφικά στοιχεία του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου του Τζιτζικώστα - Καλαϊτζίδη

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ  ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

Γεννήθηκε στη Βέροια το 1964. Φοίτησε στο Δημοτικό Σχολείο Σταυρού Ημαθίας και στη συνέχεια σε Γυμνάσιο και Λύκειο της Βέροιας, από το οποίο και αποφοίτησε το 1982.
Πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης και του Π.Τ.Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Το Δεκέμβριο του 2008 μετά  από δημόσια  υποστήριξη απόκτησε το Μεταπτυχιακό του Δίπλωμα στο...
Τ.Ε.Π.Α.Ε.Σ.  του Πανεπιστημίου  Αιγαίου, με θέμα: 
           «Μοντέλα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Εκπαιδευτικών Μονάδων»
    Από το  Σεπτέμβριο  του  1989  διορίστηκε  ως  δάσκαλος και υπηρέτησε μέχρι και το 1996 σε   σχολεία των νομών Ημαθίας  και Δωδεκανήσου.
                Από το 1996 έως το 1999  αποσπάστηκε στα Παιδαγωγικά  Τμήματα  του Πανεπιστημίου  Αιγαίου, ως  επιστημονικός συνεργάτης.
Από το Σεπτέμβριο του 1999 μέχρι και το σχολικό έτος 2005-2006 υπηρέτησε με απόσπαση σε σχολεία του εξωτερικού καθώς και ως συνεργάτης  στο Γραφείο του Συντονιστή Εκπαίδευσης στο Ελληνικό Γενικό Προξενείο Φραγκφούρτης.
Από το Νοέμβριο του σχολικού έτους 2007-08 τοποθετήθηκε και υπηρετεί ως Διευθυντής στο 4ο 12/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας Ημαθίας.
Την τελευταία 15ετία έχει πλούσια κοινωνική και επιστημονική δραστηριότητα, στην Ελλάδα και στη Γερμανία, με συγγραφή  βιβλίων και μελετών παιδαγωγικού περιεχομένου, με πολλές συμμετοχές σε συνεδριακά και επιμορφωτικά σεμινάρια.
Έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων  και Νηπιαγωγών Έσσης «Δελμούζος», Γεν. Γραμματέας της Παγγερμανικής Δασκάλων και Νηπιαγωγών, μέλος στο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Νομού Ημαθίας.
Είναι εκλεγμένος αντιπρόσωπος της Δ.Ο.Ε. και μέλος της Σχολικής Επιτροπής Π.Ε. του Δ. Αλεξάνδρειας.
Γνωρίζει τη γερμανική και την αγγλική γλώσσα.
Διαμένει στο Σταυρό Ημαθίας. Είναι παντρεμένος με την Γεωργία Κοκκινίδου και έχουν  δύο παιδιά, τον Λάζαρο 8 ετών και τον Νικόλαο 5 ετών.

Για επικοινωνία: 
Τηλ: 6979703265,    
E-Mail :  imoutafidis@sch.gr  
                     www.facebook.com/imoutafidis


Δεν υπάρχουν σχόλια: