Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Τα αποτελέσματα της πολιτικής που ακολουθεί η συγκυβέρνηση γίνονται καθημερινά ολοένα και πιο εμφανή στην χώρα μας, ανεργία, φτώχεια, κατάρρευση συστήματος υγείας – παιδείας, αποσύνθεση του κοινωνικού ιστού.
Η ανεργία ειδικά στους νέους αγγίζει το 60% με αυξανόμενους ρυθμούς.

Στην ζοφερή αυτή κατάσταση για την χώρα μας οι δημοτικές εκλογές αποτελούν μια ευκαιρία για την νεολαία να...
βγει μπροστά και να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον.

Ιδιαίτερα για τους νέους και τις νέες του Δήμου μας η ανάγκη για συμμετοχή στις αποφάσεις με καινούργιες, δημιουργικές ιδέες για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στην περιοχή μας αποτελούν απαραίτητο συστατικό για μια επιτυχημένη αλλαγή σελίδας στον Δήμο μας, ένα Δήμο που επί σειρά ετών κυριάρχησε η αδιαφάνεια, τα εργολαβικά συμφέροντα  και η πολιτισμική καθίζηση, ενώ στην εποχή των μνημονίων που γκρεμίστηκαν τα όνειρα κυρίως των νέων ο κ. Δημητριάδης δεν έκρυψε την συμπάθεια και την σχέση εξάρτησης με τους μνημονικούς βουλευτές του Νομού μας.

Στο δημιουργηθέν σκηνικό στον δήμο μας οι παρατάξεις των κυρίων Δημητριάδη και Γκυρίνη  χρησιμοποιούν τους νέους και τις νέες υποψηφίους ως δούρειο ίππο για την συνέχιση της διοίκησης του Δήμου από τα ίδια φθαρμένα πρόσωπα άρρηκτα συνδεδεμένα με συγκεκριμένα συμφέροντα που ευδοκίμησαν στον τόπο μας.

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιώργος Σπυρίδης βρίσκεται σε ένα διαρκή ανοιχτό διάλογο με τους κοινωνικούς φορείς του Δήμο μας επιδιώκοντας την συμμετοχή του μεγαλυτέρου δυνατού αριθμού νέων συμπολιτών μας που θα συμβάλουν στην τελική διαμόρφωση ενός ρεαλιστικού προγράμματος για τον Δήμο μας γνωρίζοντας τις αντικειμενικές δυσκολίες που απορρέουν από την κυβερνητική πολιτική οικονομικής αφαίμαξης της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ανακοινώνει την δημιουργία blog (http://sinergasia-politon.blogspot.gr/)  επιδίωξη του οποίου θα είναι πέρα από την ενημέρωση σε ότι αφορά την δημοτική μας παράταξη, την διαδικτυακή συμμετοχή με φόρμα προτάσεων, ερωτηματολόγια και τμηματική διαβούλευση του προγράμματος μας , βασισμένο σε εφαρμόσιμες προτάσεις για την ανασυγκρότηση του δήμου.

Καλούμε τους νέους και τις νέες του Δήμου μας να δείξουν τον δρόμο και να συμμετέχουν ενεργά στην επόμενη μέρα για τον δήμο και στο πρώτο βήμα για την ανατροπή του πολιτικού κατεστημένου της χώρας μας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ανεργία, φτώχεια, κατάρρευση συστήματος υγείας – παιδείας, αποσύνθεση του κοινωνικού ιστού. Ως εδώ συμφωνούμε κ. Σπυριδη. Δεν μας είπατε όμως τι θα κάνετε εσείς ως παράταξη για αυτά τα καυτά θέματα; Νομίζω ότι πελαγοδρομήτε και εσείς όπως και το κόμμα από το οποίο προέρχεστε. Από ότι βλέπω μέχρι στιγμής έχετε μείνει στην καταγγελία.