Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Αγροτικό ΣΥΡΙΖΑ: Θυμός και αγανάκτηση για τις εκτιμήσεις ΕΛΓΑ / Να απολογηθούν οι δημαρχαίοι της ΝΔ- ΠΑΣΟΚ

Θυμός και αγανάκτηση 
Ζητούσαμε εγκαίρως τις αποζημιώσεις κ αυτές άργησαν πολύ. Και όταν ήρθαν διάψευσαν τις προσδοκίες των αγροτών που είχαν μια ελπίδα ότι αυτές θα ήταν αν όχι δίκαιες τουλάχιστον θα κάλυπταν ένα μέρος από τα χρέη που δημιούργησε η κακή χρονιά που πέρασε και θα έκλειναν μερικές "τρύπες". 

ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΜΕ. Βαρεθήκαμε όλα αυτά τα...
χρόνια ν΄ ακούμε ότι ο πρωτογενής τομέας είναι αυτός που θα φέρει την ανάπτυξη, που θα βοηθήσει τη χώρα να βγει απ την κρίση. 
Απο ωραία λόγια χορτάσαμε. Στην πράξη το ανεξέλεγκτο κόστος παραγωγής, η φοροεπιδρομή βάζουν τρικλοποδιά στην ανάπτυξη. 

Σε μια δύσκολη στιγμή, σε μια δύσκολη χρονιά που το κράτος και το ΕΛΓΑ τον θέλαμε συμπαραστάτη, εισπράττουμε την περιφρόνηση. Για άλλη μια φορά μας εμπαίζουν.

Ο αγροτικός κόσμος βυθίζεται στην απόγνωση αδυνατώντας να ανταποκριθεί πλέον στις βασικές υποχρεώσεις και να καλύψει βασικές του ανάγκες. 
Οι αγρότες μας φτωχοποιούνται. 
Η κοινωνία όλη φτωχοποιειται. 
Αυτοι που μας εμπαίζουν είναι γνωστοί σε όλους. Όπως γνωστοί σε όλους είναι και όλοι οι όψημοι υποστηρικτές των αργοτών που διεκδηκούν την ψήφο μας στιε επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Αυτοί που ως τώρα στήριζαν τα κόμματα που κυβερνούσαν και συνεχίζουν να το κάνουν. 

Για να μην εξαφανιστούμε πρέπει να αντιδράσουμε. 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ, ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. 

 Τα δυο κόμματα Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ που κυβερνούσαν με τη βοήθεια ΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΩΝ απλώνουν ασταμάτητα τη φτώχεια και τη δυστυχία πάνω απ την ελληνική κοινωνία. Λένε ότι θα σταθούν δίπλα στον αγρότη και θα τον συντρέξουν στη δυστυχία του. 

Ποιος τους πιστεύει όμως αφού συνεχίζουν να "ποτίζονται" και να "δροσίζονται" απ τα κόμματα που μας κοροιδεύουν και μας έφεραν σ αυτό το χάλι. Θα μας πούνε για τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, για την κρίση, για το χρέος... Δε θα μας πούνε για τα λεφτά και ποιοί τα φάγανε, ποιοί συνεχίζουν να τα τρώνε και γιατί δε φτάνουν για μας. Με προεκλογικά τρυκ συμπαραστέκονται δήθεν στους αγρότες με μοναδικό σκοπό να τους πάρουν την ψήφο για να απλώσουν μετά τις εκλογές ακόμα μεγαλύτερη φτώχεια και δυστυχία. 

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ 
ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΛΛΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ Τ Ι Μ Ω Ρ Η Σ Ο Υ Μ Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια: