Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Χειμώνα, Κιοσέογλου, Φαρμάκη και Σιδηροπούλου παρουσίασε η Δ. Χαραλαμπίδου / Δεν έγινε τίποτα στην Ημαθία

Κ. Φαρμάκης, Σ. Χειμώνας, Δ. Χαραλαμπίδου, Κ. Σιδηροπούλου και Λ. Κιοσέογλου

Μετά από πολυήμερη πολιτική "κύηση" προέκυψε ο Σάκης Χειμώνας ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στις περιφερειακές εκλογές για την... Ημαθία. Με συνοπτικές διαδικασίες και για να μη χαθεί κι άλλος χρόνος αποφασίστηκε να γίνει η επίσημη παρουσίαση του επικεφαλής καθώς και τριών υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων από τους οκτώ που τελικά θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο.


Σήμερα το πρωί στην Βέροια η ίδια η Δέσποινα Χαραλαμπίδου έκανε την παρουσίαση του Σ. Χειμώνα και των υποψηφίων συμβούλων λέγοντας ότι η επιλογή ήταν δύσκολη αφού οι ενδιαφερόμενοι ήταν τέσσερις ισάξιοι πολίτες και γι αυτό καθυστέρησε. Η κ. Χαραλαμπίδου εξήρε την προσωπικότητα του κ. Χειμώνα λέγοντας ότι ευελπιστεί σε ένα καλό αποτέλεσμα που θα δώσει λύσει στο συντηρητικό αδιέξοδο που έχει διαμορφωθεί στην κεντρική Μακεδονία τα τελευταία χρόνια και εκφράζεται στην πραγματική οικονομία με μεγάλη ανεργία, με απανωτά λουκέτα στα μαγαζιά. Η απάντηση θα είναι, είπε, να ενισχυθεί η αγροτική οικονομία και κτηνοτροφία στην Ημαθία που έχει πληγεί.

Ακολούθως το λόγο πήρε ο Σ. Χειμώνας που έκανε λόγο στην υποψηφιότητά του και τόνισε ότι στην Ημαθία δεν έγινε απολύτως τίποτα από την διοίκηση Τζιτζικώστα καθώς και στην εμπλοκή του στην δικαστική διαμάχη με την δασική έκταση που έχει ο τελευταίος στα Πιέρια.

Οι τρεις υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Ημαθίας με τον Σ. Χειμώνα και την Δ. Χαραλαμπίδου είναι ο Λευτέρης Κιοσέογλου, ο Κ. Φαρμάκης και η Κική Σιδηροπούλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ψηφοδέλτιο αναμένεται να "κλείσει" ως τα μέσα της άλλης βδομάδας και θα παρουσιαστεί επίσημα συνολικά σε άλλη εκδήλωση.

-η φωτογραφία είναι από το: http://ammosimathia.blogspot.gr/2014/04/blog-post_2223.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: