Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Με Ανεσίδη και Ρεβίθη ο Μπόλαρης στην Ημαθία / Μούρνος επικεφαλής

Η παράταξη του Μπόλαρη που διεκδικεί την ψήφο των πολιτών της κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε τον επικεφαλής και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους για το νομό Ημαθίας. Μεταξύ αυτών είναι και δυο συμπολίτες από την Αλεξάνδρεια. 
Ο εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο...
δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας Νίκος Ανεσίδης και ο Στέλιος Ρεβίθης, επιχειρηματίας που είναι στέλεχος της ΔΗΜΑΡ.
Πρόκειται για δυο πολύ καλές υποψηφιότητες που θεωρείται βέβαιο ότι μόνο έχουν να προσθέσουν στην παράταξη και θα βοηθήσουν σημαντικά στην προσπάθεια που κάνει ο Μπόλαρης να πιάσει ένα καλό αποτέλεσμα στις εκλογές του Μαϊου.

Η ανακοίνωση της παράταξης που εκδόθηκε για το θέμα είναι:


ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
Αντιπεριφερειάρχης Μούρνος Δημήτριος - Ιατρός, 
Περιφερειακός Σύμβουλος

Ταπλίδης Αντώνιος - Ιατρός Παθολόγος
Ανεσίδης Νίκος - Φαρμακοποιός
Καρύδας Νίκος - Γυμναστής
Αρβίθης Στυλιανός – Επιχειρηματίας

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της κίνησης «συμμετέχω» κ. Μάρκος Μπόλαρης δήλωσε «Οι υποψήφιοι που ανακοινώνονται σήμερα είναι συμπολίτες μας, με τους οποίους μας ενώνει το κοινό όραμα για μια Περιφέρεια με Ευρωπαϊκή προοπτική που μπορεί να δώσει λύσεις στις αγωνίες του πολίτη. Συστρατεύτηκαν με την προσπάθεια μας να υπηρετήσουμε τον τόπο στην περίοδο κρίσης, για ν' αντιμετωπίσουμε τα αδιέξοδα με πολιτικές ανάπτυξης. Δυστυχώς η περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζω δεν επέτρεψε να γίνει η παρουσίαση των άξιων αυτών ανθρώπων, με τον τρόπο που την είχαμε σχεδιάσει. Ωστόσο, τις επόμενες μέρες θα έχουμε την δυνατότητα να βρεθούμε όλοι μαζί, δίπλα στους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας και να δώσουμε την μάχη για να ξαστερώσει ο τόπος μας».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δυστυχώς η εποχή του εργολάβου - τα παίρνω όλα γκιόνογλου τελείωσε. Ο δημητριάδης την συνέχισε και τελείωσε και αυτός.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζουν το βαθύ Θασοκ? Πλάκα έχετε εσείς οι ελάχιστοι τελικά!

Ανώνυμος είπε...

Ντροπη απλα που υπαρχουν ατομα απο την Αλεξανδρεια που ειναι με τον μπολαρη. Ντροπη.Ο μεγαλος μπολαρης που ειπε χρυσαυγιτισα την πατουλιδου που κατεβηκε με το πασοκ και τωρα ειναι με τον τζιτζικωστα. Οτι να ειναι λεμε θασοκακιδες.Αρκει για εσας να υπαρξει η νδουλα θασοκ. Αυτο σας νοιαζει μονο. Μην φατε, εχουμε γλαροσουπα πασοκονουδουλες. Οι μονοι που δεν εξαφανιστηκαν απο τον πλανητη ειναι εσεις και οι ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ.