Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Κλιμάκιο της «ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ» συναντήθηκε με την διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας

Κλιμάκιο της δημοτικής παράταξης «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ» συναντήθηκε χθες, Πέμπτη 10 Απριλίου, με την διοίκηση  του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας..
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διεξοδικά ζητήματα που αφορούν τόσο τον εμπορικό κόσμο του δήμου μας  όσο και...
γενικότερα τον τόπο μας.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Αλευράς, δήλωσε την αμέριστη υποστήριξή του σε ζητήματα ζωής όπως το σφράγισμα των βιβλιαρίων ασθενείας όλων ανεξαίρετα των μικροεπαγγελματιών και εμπόρων, την δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όλους ,την αποποινικοποίηση των χρεών των ασφαλισμένων-ανασφάλιστων- προς τον ΟΑΕΕ, την αναστολή κατασχέσεων όσο διαρκεί η κρίση κτλ.

  Υποσχέθηκε αναλύοντας μερικά σημεία του προγράμματός του, ότι εάν εκλεγεί, μεταξύ άλλων σκοπεύει:

-          να τροφοδοτήσει με υγιεινό νερό από τις πηγές Βερμίου, όλους τους οικισμούς του Δήμου Αλεξάνδρειας  και να μειώσει αποφασιστικά τα τέλη που πληρώνουν οι δημότες,
-          να αποκαταστήσει το τερατούργημα με τα ¨καλτερίμια¨, και τα ¨κενοτάφια¨, που δημιούργησε η περιβόητη «ανάπλαση»,
-          να μελετήσει και κατασκευάσει τα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα για την πόλη και τους οικισμούς ώστε να μην κινδυνεύουν όχι μόνον ανθρώπινες υπάρξεις αλλά και οι περιουσίες των δημοτών.
-          Να λειτουργήσει το Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο, σαν πνεύμονα πολιτισμού και όχι σαν κέντρο Ιστορίας και Λαογραφίας όπως το μετονόμασαν.
-          Να δημιουργήσει πάρκο πολιτισμού και τεχνών, τόσο στη πόλη όσο και  στις παρόχθιες περιοχές του Αλιάκμονα ώστε να αποκτήσει ταυτότητα όλη η περιοχή μας και να αποτελέσει πόλο έλξης.

Τέλος υποστήριξε ότι η «επι-κοινωνία» μεταξύ της τοπικής διοίκησης και των  φορέων του τόπου αποδείχθηκε ανεπαρκής, με ευθύνη αποκλειστικά και μόνον  της διοίκησης του δήμου που απέτυχε παταγωδώς να υποστηρίξει τους ανθρώπους του τόπου που υποφέρουν. 

Τώρα πιά το «επι» πρέπει να φύγει, τόνισε και ο δήμος επιβάλλεται πλέον επιτακτικά να «κοινωνεί» αποτελεσματικά  με τους δημότες του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μπλα , μπλα, μπλα... Απο ονοματα κολοκυθες!!!!!!!ονοματα που εφαγαν απο τον δημο εννοω.