Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Μια μικρή βροχόπτωση εκθέτει για πολλοστή φορά τον Δημητριάδη / Λιμνούπολη το Πλατύ

Μια μικρής έντασης βροχόπτωση άρκεσε για να εκθέσει για πολλοστή φορά την... απερχόμενη διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας, αυτή τη φορά στο Πλατύ, τον τόπο κατοικίας του Φ. Δημητριάδη.
Η μικρής έντασης βροχόπτωση δημιούργησε πολλές λίμνες και λιμνούλες στο Πλατύ με αποτέλεσμα οι κάτοικοι και οι εποχούμενοι να αντιμετωπίζουν πλείστα όσα προβλήματα και περισσότερο να εκνευρίζονται από την τριτοκοσμική εικόνα που αντικρίζουν στο χωριό τους.
Η αιτία της κατάστασης αυτής είναι το νέο αποχετευτικό δίκτυο που κατασκευάστηκε στο Πλατύ και δεν έχει, προφανώς, φρεάτια για να απορροφήσει τα βρόχινα νερά.
Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι μπροστά από το κτήριο του πρώην δημαρχείου και στο ΑΤ Πλατέος καθώς και στην είσοδο, πίσω από το περίπτερο που βρίσκεται πάνω στο δρόμο, λίγο πριν την διάβαση των σιδηροδρομικών γραμμών.







7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΤΑ ΔΟΥΝΕ ΑΥΤΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΟΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΚΥΡΙΝΗ .ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

το πρωι στο ΠΛΑΤΥ μια νταλικα κατεβαζε βαρκες για να κυκλοφορησουν οι Κατοικοι και ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ. ειχε παρει ΥΠΝΟΣΕΝΤΟΝ....

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΧΛΑ.ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Πάλι ο φίλος σου ο χατζιδης έκανε το φωτορεπορτάζ?

Ανώνυμος είπε...

Η νέα βενετία θα είναι το πλατύ. Φώτης Δημητριάδης (πλάκα κάνω).

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ο νυν δήμαρχος δεν έκανε τίποτα ούτε στον τόπο καταγωγής του. Έρχεται όμως σύντομα η ώρα που θα κριθεί για την ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ!!