Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Κούγκας σε καταστηματάρχες: Θα εφαρμόσω το νόμο - Εφάρμοσέ τον αντιδήμαρχε - Κατασκευές και WC για ΑμΕΑ;

ΦΩΤ.: ΠΕΡΙΣΚΟΠΗΣΗ
Έγινε η συνάντηση που προκάλεσε σήμερα το μεσημέρι στις 2 ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Σάκης Κούγκας με τους ιδιοκτήτες των καφέ- μπαρ της πόλης για να τους ξαναπεί ότι θα εφαρμόσει την νέα κανονιστική διάταξη που ψήφισε το δημοτικό συμβούλιο πρόσφατα.
Για ακόμα μια φορά ο αντιδήμαρχος εμφανίστηκε...
υπέρμαχος της εφαρμογής του νόμου και τόνισε ότι ήδη έχει ενημερωθεί η αστυνομία για τον χώρο που διατίθεται νόμιμα σε κάθε κατάστημα και εντός αυτού θα πρέπει να αναπτύξει τα τραπεζοκαθίσματα. Δηλαδή, ο αντιδήμαρχος είπε ότι εντός των ημερών θα πρέπει να αφαιρέσουν τα περιττά τραπεζοκαθίσματα γιατί σε διαφορετική περίπτωση η αστυνομία θα "κόβει" κλήσεις.
Βέβαια, για ακόμα μια φορά οι καταστηματάρχες αντέδρασαν λέγοντας ότι η νέα κανονιστική δεν πέρασε με τον τρόπο που προβλέπει ο νόμος αφού δεν έγινε η προβλεπόμενη διαβούλευση. Στην ένσταση αυτή των καταστηματαρχών ο αρμόδιος αντιδήμαρχος απάντησε ότι αν η Περιφέρεια απορρίψει την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου τότε θα εφαρμοστεί η παλιά κανονιστική.

Να σημειώσουμε ότι ο αντιδήμαρχος δεν έβαλε ως θέμα και άλλα ζητήματα που προβλέπει ο νόμος και που αρμόδιος και υπεύθυνος είναι ο δήμος και ο ίδιος για να υλοποιηθούν. Πιο συγκεκριμένα, να αφαιρεθούν οι παράνομες κατασκευές που έχουν γίνει αφού αποτυπωθούν από την Πολεοδομία, να κατασκευάσουν τουαλέτες για ΑμΕΑ όσοι δεν έχουν.

Το θέμα της κατάληψης των δημόσιων χώρων από τα καφέ στην Αλεξάνδρεια όσο και στα χωριά του δήμου είναι διαχρονικό και κάθε διοίκηση κυριολεκτικά δεν κάνει τίποτα για να λυθεί. Είναι προφανές ότι η τωρινή διοίκηση Δημητριάδη δεν πρόκειται να βάλει τάξη σε κανένα από τα θέματα που συγκροτούν το όλο πρόβλημα αφού ήδη βρίσκεται σε προεκλογική  περίοδο και ως γνωστόν τα πάντα ...χαλαρώνουν

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τραβα πιες καμια μπυρα ρε και μετα τα λες.

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι, αλλά αυτό το σόου του Κούγκα, με τις διαγραμμίσεις και τις δήθεν αγριάδες στους καταστηματάρχες υγειονομικού ενδιαφέροντος το έχουμε ξαναδεί!!! Θα παρουσιάσει τώρα το πρόβλημα και σε λίγες μέρες ω του θαύματος η κατάσταση θα γυρίσει στα παλιά, και αυτό θα έχει και τα πολιτικά ανταλλάγματα του. Κρατήστε αυτή την ανάρτηση και θα με θυμηθείτε δεν θα χρειαστούν παρά λίγες μέρες για να επιβεβαιωθώ!!!! Αλλά τώρα είναι αργά για δάκρια Στέλλα το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, θα πάρεται όλοι τουν πούλο!!!