Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Ως την Αθήνα πήγαν οι Πασόκοι δήμαρχοι της Ημαθίας - Το παίζουν αντιμνημονιακοί αλλά το ΠΑΣΟΚ απολύει τους υπαλλήλους

φωτ: naousanews
Καίγονται και το δείχνουν. Ουσουλτζόγλου και Καραμπατσός βρέθηκαν στην Αθήνα χτες και φωτογραφήθηκαν πολλές φορές μήπως και "καεί" κάποια στάση και δεν υπάρχει αποδεικτικό στοιχείο της καθόδου. Αμφότεροι εξέδωσαν δελτία τύπου ή με...
διαρροές διαφήμισαν την κάθοδό τους και διέδωσαν τις δηλώσεις τους ότι βρίσκονται στο πλευρό των αγωνιζομένων απολυμένων δημοτικών υπαλλήλων. Έκαναν το χρέος τους και καθάρισαν.

φωτ: www.inveria.gr/

Από την άλλη μεριά υπάρχουν και οι απολυμένοι υπάλληλοι που είναι να τους κλαις. Τόσο για την τύχη τους όσο και για την συμπεριφορά τους. Ανέχτηκαν, για να μην πως ότι χάρηκαν κι όλας, την συνύπαρξή τους με δυο μνημονιακούς δημάρχους, με δυο δημάρχους που είναι στελέχη του ΠΑΣΟΚ που συγκυβερνά και ψηφίζει τις απολύσεις τους. Αντίφαση; Όχι. Καιροσκοπισμός των δημάρχων; Ναι.

Οι απολυμένοι όμως; Γιατί ανέχονται αυτές τις συμπεριφορές και δεν καθιστούν τους δυο δημάρχους του ΠΑΣΟΚ όσο και τον τρίτο της Ημαθίας, τον Φ. Δημητριάδη της ΝΔ, πρόσωπα ανεπιθύμητα και τους καλούν στις συγκεντρώσεις τους, τους θέλουν ως ομιλητές σ΄ αυτές; Είναι προφανές ότι ο ραγιαδισμός, η ανάθεση, το γλύψιμο, η υστεροβουλία είναι παρούσα και κυρίαρχη σε κάθε συμπεριφορά. Υπολογίζουν οι απολυμένοι ότι αν τα έχουν καλά με την εξουσία ίσως διασωθούν. Δε σκέφτονται συλλογικά αλλά να σώσουν το τομάρι τους. Και οι δήμαρχοι, γνωρίζοντας καλά αυτή τη σκέψη τους το εκμεταλλεύονται και τους δουλεύουν ψιλό γαζί.

Οι "αντιμνημονιακοί" δήμαρχοι συνεχίζουν να είναι στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, θα συνεχίσουν να βρίσκονται εντός της πολιτικής ελέω της ένταξής τους στα κόμματα αυτά, θα συνεχίσουν να συναγελάζονται με τους Υπουργούς και τους μανδαρίνους της εξουσίας. Αυτοί έκαναν το χρέος τους. Οι απολυμένοι ας πρόσεχαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: