Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Μετωπική σύγκρουση Καμπάνη (ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7fm) και Τάκη Παπαδόπουλου (Κ.Ε.Δ.Α.)



Τ. Παπαδόπουλος
Τάσος Καμπάνης
Μετωπική ήταν η σύγκρουση μεταξύ του δημοσιογράφου και ιδιοκτήτη του ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7fm Τάσου Καμπάνη και του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας (Κ.Ε.Δ.Α.) που έγινε σε δυο ...δόσεις.
Χτες το βράδυ, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Τ. Καμπάνης ζήτησε και...
πήρε το λόγο και απευθύνθηκε στο σώμα λέγοντας ότι η ΚΕΔΑ οφείλει ένα ποσό της τάξης των δυο χιλιάδων ευρώ στον αθλητικό σύλλογο "ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ" του οποίου είναι πρόεδρος. Ο σύλλογος, είπε ο κ. Καμπάνης, είχε συνεργαστεί με την ΚΕΔΑ το καλοκαίρι του 2012 για να λειτουργήσει στην ουσία το κολυμβητήριο δεδομένου ότι έπρεπε να ξεπεραστούν κάποια τυπικά προβλήματα τόσο όσον αφορά στις προσλήψεις των προπονητών όσο και γενικότερα.
Για την συνεργασία αυτή έγινε συμφωνία μεταξύ του προέδρου της ΚΕΔΑ Τάκη Παπαδόπουλου και του Τ. Καμπάνη και όπως είπε ο τελευταίος και χτες αλλά και στη σημερινή ραδιοφωνική του εκπομπή, υπάρχει μια οφειλή που αν και πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα δεν εξοφλήθηκε.

Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος θεωρεί ότι η τακτική του Τ. Παπαδόπουλου είναι παρελκυστική και έχει τη λογική ότι μπορεί να κρατάει όμηρο το ραδιόφωνο εν όψει εκλογών. Τέλος, στην σημερινή εκπομπή του ραδιοφώνου έκανε μια έντονη λεκτική επίθεση στον πρόεδρο που βγήκε στον "αέρα" αποκαλώντας τον "ψεύτη" και τον προκάλεσε να του υποβάλλει μήνυση.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ αρνήθηκε σήμερα ότι υπάρχει οφειλή στον αθλητικό σύλλογο λέγοντας ότι "όσα και να του δώσεις ποτέ δεν ξοφλάς". Ακόμη, ο Τ. Παπαδόπουλος είπε ότι ποτέ δεν είπε τηλεφωνικά στον Τ. Καμπάνη ότι ο δήμαρχος του είπε πως μπορεί να τους εξαγοράσει ως ραδιόφωνο όποτε θελήσει!!
Βέβαια, από την πλευρά του ο δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του ραδιοφώνου ισχυρίζεται με έμφαση ότι στην μεταξύ τους τηλεφωνική επικοινωνία που έγινε προ ημερών ειπώθηκε αυτή η φράση.

Πάντως πρέπει να πούμε ότι σήμερα στην τηλεφωνική του παρέμβαση ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ  Τάκης Παπαδόπουλος εμφανίστηκε ήρεμος και ήταν εμφανές ότι δεν ήθελε να οξύνει την κατάσταση και τέλος θέλησε να κλείσει ό,τι ενέπλεκε τον δήμαρχο στην όλη ιστορία.

Γεγονός είναι ότι το θέμα που άνοιξε μετά την χτεσινή παρέμβαση του δημοσιογράφου αλλά και από την σημερινή παρέμβαση του προέδρου της ΚΕΔΑ Τ. Παπαδόπουλου θα διατηρηθεί και θα οξυνθεί στο άμεσο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: