Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

VIDEO- Κατεπέλτης η Σοφρόνωφ έναντι της Ουσουλτζόγλου για την παραχώρηση του Σταδίου- Έχετε ευθύνες για όσα κάνετε

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΚΚΕ στο δήμο Βέροιας Ιωάννα Σοφρόνωφ ήταν καταπέλτης κατά της διοίκησης του δήμου στην τοποθέτησή της στην χτεσινή έκτακτη συνεδρίαση του συμβουλίου που παραχώρησε για δέκα χρόνια το Στάδιο Βέροιας στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Γ. Αρβανιτίδη με την αιτιολογία ότι δεν μπορεί ο δήμος να το συντηρήσει..

Η κ. Σοφρόνωφ είπε:


"Αφήσατε σκόπιμα να παραγραφούν οι οφειλές της ΠΑΕ Βέροια στο δήμο. Αφήσατε σκόπιμα χωρίς συντήρηση τις εγκαταστάσεις του γηπέδου και έρχεστε τώρα να παραχωρήσετε το στάδιο γιατί δεν έχετε χρήματα να το συντηρήσετε.
Η νομική υπηρεσία του Δήμου Βέροιας γνωματεύει ότι η παραχώρηση του Σταδίου γίνεται έναντι απροσδιόριστων εσόδων.
Η απόκρυψη των δυο νομικών γνωματεύσεων της υπηρεσίας του δήμου από τους δημοτικούς συμβούλους είναι σκανδαλώδης. Η παραχώρηση του Σταδίου είναι ιδιωτικοποίηση.
Ποτέ δε μου δόθηκαν στοιχεία από το ΔΣ της ΚΑΠΑ Βέροιας για το πόσα χρήματα οφείλει η ΠΑΕ Βέροια στο Δήμο Βέροιας. Ξεπουλάτε το Στάδιο και έχετε σοβαρές ευθύνες τόσο για όσα δεν έχετε κάνει τα προηγούμενα χρόνια αλλά και για αυτό που επιχειρείται να κάνετε τώρα αλλά και για όσα θα κάνετε στο μέλλον.



το βίντεο είναι από το verianet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: