Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Γιανναβαρτζής προς Ουσουλτζόγλου: Προκλητική και ανεπίτρεπτη η συνεδρίαση του Επιμελητήριου σε ταβέρνα στο Κουστοχώρι - Επιστολές

Στ. Γιανναβαρτζής
Έντονη διαμάχη μεταξύ δυο πρώην στενών συνεργατών προέκυψε για ακόμα μια φορά στο Επιμελητήριο Ημαθίας με αιτία την απόφαση του Προέδρου του Ν. Ουσουλτζόγλου να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο σε ταβέρνα στο ..Κουστοχώρι Ημαθίας, στα ορεινά της Νάουσας.

Ο Σταύρος Γιανναβαρτζής, αντίπαλος του νυν προέδρου στις τελευταίες εκλογές του Επιμελητήριου έστειλε...
επιστολή στον πρόεδρο και στα μέλη του ΔΣ με την οποία ψέγει τον πρόεδρο για την απόφασή του κατηγορώντας τον ότι ξοδεύει τα χρήματα των πενόμενων συναδέλφων του σε ταβέρνες προσφιλών θερέτρων και αποκαλεί την απόφαση "ανεπίτρεπτη και προκλητική".
Η αντίδραση του προέδρου φαίνεται ότι ήταν απαξιωτική στο πρόσωπο του κ. Γιανναβαρτζή γιατί όπως διαβάζουμε στο προσωπικό του προφίλ στο φ/β έστειλε και δεύτερη επιστολή στον πρόεδρο ζητώντας του να ανακαλέσει τα όσα απαξιωτικά είπες εις βάρος του.





Δείτε τις επιστολές Γιανναβαρτζή:

 

Προς Επιμελητήριο Ημαθίας
Πρόεδρο κ. Ουσουτζόγλου Νικόλαο
Κοιν.: Μέλη Διοικητικής Επιτροπής
Βέροια 26 Ιουλίου 2013
 

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε

 Με έκπληξη διάβασα την πρόσκληση για την τακτική συνεδρίαση Νο 7 (Αρ.Πρ...
τόπος της συνεδρίασης αντί του κτηρίου του Επιμελητηρίου, μία οικογενειακή ταβέρνα στο Κουστοχώρι.
Θεωρώ πως η υφιστάμενη κατάσταση δεν επιτρέπει σε καμία περίπτωση τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.


 Δεν είναι δυνατόν την ώρα που χιλιάδες συναδέλφων μας είναι στα όρια της απόγνωσης εμείς με τα χρήματα των εισφορών τους να συνεδριάζουμε σε ταβέρνες προσφιλών μας θέρετρων.
Οι παλαιότερες τακτικές που τόσο επικρίθηκαν δεν είναι δυνατό να επιστρέψουνε την σημερινή δύσκολη εποχή. Είναι προκλητικό και ανεπίτρεπτο.

 Ελπίζω να επικρατήσει η σύνεση και να γίνει ανάκληση της απόφασης. Σε διαφορετική περίπτωση σας ανακοινώνω πως δεν θα παραστώ στην συνεδρίαση του Δ.Σ.

 Με εκτίμηση
Γιανναβαρτζής Σταύρος


 Η δεύτερη επιστολή Γιανναβαρτζή είναι:
 
 
Μετά την έντονη προσωπική επίθεση με διάφορους υπαινιγμούς και χαρακτηρισμούς από πλευρά του κ. Ουσουτζόγλου, καθώς και τις προσπάθειες να διορθώσει το ατόπημα του, έστειλα σε αυτόν και τους συναδέλφους μας στο Δ.Σ. στο Επιμελητήριο την παρακάτω επιστολή:

 Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε

 Αν και στην σημερινή μας συνάντηση σε κατάστημα της Βέροιας με ενημερώσατε ότι απαντήσατε στην επιστολή μου προς το Επιμε
λητήριο, εντούτοις δεν έλαβα την απάντηση σας.

Ενημερώθηκα από τους συναδέλφους μας για το περιεχόμενο της.
Είναι θετικό ότι στην προξενούμενη κατακραυγή κάνατε ένα βήμα πίσω δηλώνοντας ότι θα πληρώσετε τα έξοδα του δείπνου (πράγμα που άλλωστε οποιοσδήποτε μπορεί να διαπιστώσει στο Διαύγεια μελλοντικά, όπως και για παρόμοια τέτοια θέματα του παρελθόντος), αλλά σε τίποτε δεν αλλάζει την ουσία του θέματος στην πράξη.


 Η ουσία ήτανε και παραμένει η αποφυγή άστοχων πράξεων και αποφάσεων. Είναι καιρός να σταματήσει ο εξευτελισμός και η υποβάθμιση στην συνείδηση των συναδέλφων που είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν και να συντηρούν ένα θεσμό που φαίνεται πνέει τα λοίσθια.

 Τους προσωπικούς υπαινιγμούς και χαρακτηρισμούς τους αφήνω ασχολίαστους. Είμαστε όλοι συνάδελφοι, φίλοι και ζούμε σε μικρή κοινωνία. Δεν χρειάζεται να πείσουμε κανένα για τίποτε.

 Σας καλώ και πάλι να καλέσετε συνεδρίαση στο χώρο του Επιμελητηρίου, όπως ανέφερα στην αρχική επιστολή μου και μετά το πέρας αυτής να πάμε αν θέλετε για το τόσο πολυπόθητο κρασάκι μας.

 Με εκτίμηση
Γιανναβαρτζής Σταύρος




Δεν υπάρχουν σχόλια: