Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Το νοσοκομειο Νάουσας θα κλείσει για να αναβαθμιστούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας- Αυτο θα πεις Λάζαρε; Οι άλλοι;

Τσαβδαρίδης με υφυπ Υγείας Ζ. Μακρή
O Άδωνης, ο υπουργός Υγείας, το είπε καθαρά. Θα μετακινηθούν στην ίδια υγειονομική περιφέρεια οι νοσηλευτές και το προσωπικό των Νοσοκομείων που έχουν χαμηλή πληρότητα.
Το μήνυμα ξεκάθαρο και απολύτως σαφές. Το Νοσοκομείο Νάουσας με χαμηλή πληρότητα και με ελλείψεις σε ειδικότητες είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα...
κλείσει και όλο το προσωπικό θα μετακινηθεί είτε στη Βέροια είτε στα Γιαννιτσά κλπ
Αυτό σημαίνει ότι η περιοχή της Νάουσας θα αναγκάζεται να μετακινείται προς την Βέροια με ό,τι συνεπάγεται αυτό σε κόστος, χρόνο και ταλαιπωρία.
Είμαι περίεργος, αν και ξέρω από τώρα την απάντηση, ποια θα είναι η στάση αφενός όλων των Νεοδημοκρατών βουλευτών της Ημαθίας και ειδικότερα του Λ. Τσαβδαρίδη που ο ίδιος περηφανεύεται ότι έχει φιλικές σχέσεις με την Υφυπουργό Ζ. Μακρή και μάλιστα συζήτησαν διεξοδικά τα θέματα υγείας και προφανώς συζήτησε  και το επικείμενο κλείσιμο του Νοσοκομείου Νάουσας.
Μην σκάτε. Το Νοσοκομείο θα κλείσει και ο Λάζαρος μαζί με τους άλλους θα βρουν επιχειρήματα να πείσουν τους Ναουσαίους ότι έγινε για το καλό τους. Για να έχουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας. Ναι, αυτό θα πει και το ίδιο θα πει και ο Αποστόλης Βεσυρόπουλος και η Γεωργία Μπατσαρά.
Τους αξίζουν προκαταβολικά συγχαρητήρια

Δεν υπάρχουν σχόλια: