Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Μνημονιακός Απατσίδης "μαλώνει" τους Δημητριάδη- Γκιόνογλου για πολιτική υποκρισία

Στην συνεδρίαση της Παρασκευής στον δήμο Αλεξάνδρειας ακούστηκαν πολλά ηρωικά και αντιμνημονιακά. Λόγοι φλογεροί υπέρ των...
απολυμένων δημοτικών υπαλλήλων. Το σκηνικό αυτό "φούντωσε" τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Απατσίδη που δεν άντεξε και τα είπε έξω από τα δόντια. Είπε το αυτονόητο δηλαδή και ας εκτέθηκε ο ίδιος στα μάτια των υπαλλήλων που παρακολουθούσαν. Κι ας έχασε πόντους εν όψει της νέας δημοτικής εκλογής τον Μάιο του 2014.

Ο Γ. Απατσίδης απευθυνόμενος στους Δημητριάδη (Δήμαρχο) και Γκιόνογλου (αρχηγό μείζονος μειοψηφίας) είπε ότι αν κάποιος δεν τους γνώριζε και τους άκουγε να νόμιζε ότι ο μεν πρώτος είναι ενταγμένος πολιτικά αριστερότερα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ο δε δεύτερος αριστερότερα του ΚΚΕ μ-λ!!
Το εύστοχο αυτό σχόλιο εκνεύρισε είναι η αλήθεια τους δυο "θιγέντες" που ξεμπροστιάστηκαν από έναν σύμβουλο που είπε το αυτονόητο: Αφού διαφωνείτε με τα όσα γίνονται γιατί συνεχίζετε να ανήκετε στα κόμματα αυτά που σήμερα συγκυβερνούν και παίρνουν αυτές τις αποφάσεις. Λειτουργείτε με τον τρόπο αυτόν γιατί θέλετε να χαϊδέψετε αυτιά.

Αναφερόμενος στον εαυτό του είπε ότι δεν μπορεί να υποκριθεί μιλώντας κι αυτός με τον τρόπο που μόλις πριν καταδίκασε και απευθυνόμενος στους απολυμένους σχολικούς φύλακες είπε ότι να μην περιμένουν από κανέναν βοήθεια, ούτε από τον δήμαρχο ούτε από κανέναν αλλά να φροντίσουν να ενωθούν και να αγωνιστούν δυναμικά για να σώσουν την δουλειά τους.

Βέβαια, ο Γιάννης Απατσίδης, ως μέλος του ΠΑΣΟΚ (ακόμα) εγκλωβισμένος πολιτικά αδυνατεί να βγει δημόσια και να ασκήσει κριτική στην υλοποιούμενη πολιτική. Αυτό όμως σημαίνει ότι συμφωνεί με την πολιτική αυτή και ως εκ τούτου την στηρίζει. Υπό την έννοια αυτή δεν μπορεί να γίνει κατανοητή η προτροπή του στους σχολικούς φύλακες να αγωνιστούν για να σώσουν την δουλειά τους. Ποια δουλειά τους; Αυτή που κατά την Κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι ...άχρηστη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: