Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Οι ΑΝ.ΕΛ. Ημαθίας συγκέντρωσαν τρόφιμα για άπορες οικογένειες - Χωρίς εθνικιστικές φανφάρες

"Ο άνθρωπος είναι συνάνθρωπος, αλλιώτικα καταντά απάνθρωπος". Τα λόγια τούτα του καθηγητή Μάριου Μπέγζου αποτύπωσαν ανάγλυφα τη φιλαδελφεία, την αλληλεγγύη και τη προσφορά προς το συνάνθρωπο και το μεγαλείο της ελληνικής φιλότιμης ψυχής, αφού σε μία πραγματικά συγκινητική προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων με πρωτοβουλία της...
Νεολαίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, χωρίς εθνικιστικές φανφάρες, συγκεντρώθηκαν εφτά καρότσια τροφίμων.
Ποσότητες από λάδι, μακαρόνια, ρύζι, γάλα, αλεύρι και άλλα προϊόντα, συγκεντρώθηκαν από το υστέρημα του φτωχοποιημένου, από τις άθλιες οικονομικές πολιτικές της Κυβέρνησης Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ, σήμερα Έλληνα.

Η αλήθεια είναι ότι το μοναδικό ευχαριστώ και το μοναδικό μπράβο που πρέπει να διατυμπανιστεί είναι προς του πολίτες της Βέροιας που βοήθησαν να έχουν ένα πιάτο φαγητού, δεκάδες παιδιά...δεκάδες παιδιά. Δυστυχώς η προσπάθεια τούτη από μόνη της δεν αρκεί για κλείσει η πληγή της φτώχειας και της πείνας που μας επέβαλαν.
 
Συμβάλλει, όμως, στην ανάδειξη της αλληλεγγύης και της αλληλοπροσφοράς και στην κατανόηση, ότι μονάχα με ομόνοια και συντροφικότητα θα ξεπεράσουμε το σκόπελο της καταστροφής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στα S/M Γαλαξίας όπου υλοποιήσαμε τη δράση μας.
Ελπίδα υπάρχει!!!
Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ημαθίας
Η Επιτροπή Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: