Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Δεν άφησε πανηγύρι ο Λάζαρος - Μαζί με τον δήμαρχο Φώτη- Γιατί απέχει ο Αποστόλης; Η Γεωργία έχει δουλειές;

Είναι κολλητοί και δεν το  κρύβουν
Αρχίζω να ανησυχώ. Βλέπω τις τελευταίες μέρες τον βουλευτή Λάζαρο τον αστραπιαίο να μη χάνει πανηγύρι και για πανηγύρι. Και πάντα δίπλα στον δήμαρχο Φώτη Δημητριάδη. Ο μεν Λάζαρος ο αστραπής να κοιτάει το φακό όλο χάρη ο δε δήμαρχος να τον αποφεύγει με χάρη και έχοντας πάντα ένα υπομειδίαμα στα χείλη του.

Θα πει κάποιος, "και γιατί ανησυχείς;" Ανησυχώ για το ρίξιμο που τρώνε οι άλλοι δύο της ΝΔ συνάδελφοι του αστραπιαίου από τον δήμαρχο που υποτίθεται ότι...
ως δήμαρχος της Αλεξάνδρειας αλλά και ως Νεοδημοκράτης έλεγε ότι τα έχει καλά με όλους και ότι δεν κάνει διακρίσεις.
Ρε μπας και κάνει και δεν το λέει;

Ο Λάζαρος με τον Πάνο του Πολιτισμού τώρα
Πάντως, ο Τσαβδαρίδης τα αξίζει τα λεφτά του ως βουλευτής. Οι παρεμβάσεις του είναι αστραπιαίες, δίνει λύσεις σε όλα τα θέματα, προλαβαίνει τόσο τον Βεσυρόπουλο όσο και την Μπατσαρά στα πάντα, δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Να δείτε τώρα που δεν έχει αφήσει πανηγύρι ότι θα κάνει ερώτηση στον υπουργό Παναγιωτόπουλο του πολιτισμού για τα προβλήματα των πολιτιστικών συλλόγων.

Βέβαια, και ο Βεσυρόπουλος δείχνει μια έφεση στα πανηγύρια αλλά είναι πιο διακριτικός. Έχει αποκτήσει άλλο ειδικό βάρος ως εντατικώς ενασχολούμενος με τα οικονομικά και τα του προϋπολογισμού κλπ. Αφού να φανταστείτε και ο ίδιος ο Στουρνάρας τον έδωσε συγχαρητήρια για μια ομιλία του στη Βουλή και τα Ημαθιώτικα παπαγαλάκια έγραφαν ότι ο Σαμαράς θα τον κάνει και υφυπουργό δίπλα στον Στουρνάρα. Αλλά, δεν έγινε και δεν πειράζει.
Λέτε να θέλει να γίνει δήμαρχος; Λέτε;

Αλήθεια, ο Δημητριάδης ξέρει ότι ο Βεσυρόπουλος θέλει να γίνει δήμαρχος στη θέση του; Μήπως γι αυτό τακίμιασε με τον Λάζαρο; Μα καλά, δεν καταλαβαίνει αυτός ο άνθρωπος το συμφέρον του. Αν θέλει να μην γίνει ο Αποστόλης δήμαρχος και να του πάρει τη θέση θα πρέπει να πουσάρει τον Αποστόλη και να τον τρέχει στα πανηγύρια και όχι τον Λάζαρο.

Υποθέσεις και σκέψεις για τα ..πανηγύρια

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μην το βαζεις φωτο. γυριζουν τα αντερα μας. Να δω τι ψηφους θα παρει στις επομενες εκλογες ο νενεκος.