Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Αληθεύει ή είναι προβοκάτσια; Υπάρχει συμφωνία Κούγκα- Γκυρίνη; Αντιμέτωπος με την πρώτη κρίση ο Πανταζόπουλος

Φήμες και μάλιστα έντονες φέρουν τον Σ. Κούγκα να έχει ήδη συμφωνήσει με τον Γκυρίνη έναντι της θέσης του αντιδημάρχου για να λάβει στήριξη ενόψη της Κυριακής. Ο Αργ. Πανταζόπουλος αντιμέτωπος με την πρώτη δύσκολη απόφαση.
Οι φήμες όταν είναι ανυπόστατες ή προβοκατόρικες πρέπει να διαψεύδονται αυθωρεί και παραχρήμα. Όταν όμως αδιαφορείς γι αυτές και αρνείσαι να κάνεις το..... αυτονόητο τότε καθίστασαι συνυπεύθυνος αφενός και θύμα τους αφετέρου.
Αναφέρομαι στην φήμη που κυκλοφορεί έντονα και ευρέως αμέσως μετά την έκδοση του τελικού αποτελέσματος στον δήμο Αλεξάνδρειας και το οποίο στέλνει τους Ναλμπάντη και Γκυρίνη σε αναμέτρηση την ερχόμενη Κυριακή από την οποία θα προκύψει ο νέος δήμαρχος.
Η φήμη έχει να κάνει με τον Σάκη Κούγκα αφενός και τον Γκυρίνη αφετέρου. Διακινείται σε όλον τον δήμο ότι ο Κούγκας με τον Γκυρίνη ήδη συμφώνησαν και ότι ο πρώτος με αντάλλαγμα μια θέση αντιδημαρχείας θα στηρίξει, θα προσπαθήσει να καθοδηγήσει τους ψηφοφόρους της παράταξης Πανταζόπουλου ώστε να ψηφίσουν την Κυριακή τον Γκυρίνη.

Προσωπικά αρνούμαι να πιστέψω ότι ο Κούγκας στην δύση της πολιτικής του διαδρομής θα λέρωνε το όνομά του με μια τέτοια συναλλαγή. Αρνούμαι να πιστέψω ότι έκανε συμφωνία που εκ των πραγμάτων δε θα μπορούσε να κρατηθεί μυστική και η οποία τον εκθέτει ανεπανόρθωτα. Αρνούμαι να δεχτώ ότι είναι διατεθειμένος να σκύψει στα τέσσερα για μια θέση αντιδημάρχου και να προσκυνήσει τον πλέον αποτυχημένο δήμαρχο που πέρασε από την Αλεξάνδρεια.
Θεωρώ ότι διάφοροι καλοθελητές και προβοκάτορες της παράταξης Γκυρίνη παίζουν το τελευταίο χαρτί τους χρησιμοποιώντας ψεύδη και λάσπη για να θολώσουν τα νερά μήπως και τσιμπήσουν ψηφαλάκια.
Θεωρώ ότι ενδεχομένως παραποίησαν διάφορα λεχθέντα του Κούγκα για τον Ναλμπάντη που ειπώθηκαν προεκλογικά όταν έκανε αξιολόγηση ενός εκάστου των υποψηφίων. Όντως, τότε είχε δηλώσει ο Κούγκας ότι θεωρεί τον Ναλμπάντη ακατάλληλο για τη θέση του δημάρχου. Ωστόσο, είχε δηλώσει και για τον Γκυρίνη ότι είναι ανίκανος για δήμαρχος φέρνοντας διάφορα παραδείγματα.
Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε την δήλωση που είχε κάνει πριν από λίγους μήνες στο ράδιο Αβένα που έλεγε ότι "όποιος σύμβουλος της παράταξης Δημητριάδη συνταχθεί με τον Γκυρίνη έχει χρηματιστεί". Άρα, σύμφωνα με την δική του λογική θα μπορεί ο οποιοσδήποτε να εικάσει ότι και ο ίδιος ανήκει στην παραπάνω κατηγορία εφόσον στηρίξει τον απερχόμενο δήμαρχο;

Είναι προφανές ότι οι φήμες κάνουν ζημιά στην ίδια την δημοκρατία και την ποιότητά της. Οι φήμες κάνουν ζημιά στα πρόσωπα που εμπλέκονται σ΄ αυτές. Οι φήμες όταν είναι "στημένες" θα πρέπει να διαψεύδονται και αυτό οφείλει να κάνει τόσο ο Κούγκας προσωπικά όσο και η παράταξη του Πανταζόπουλου θεσμικά. Ενδεχομένως να το πράξει το βράδυ με ανακοίνωσή της και αφού ολοκληρωθεί η συνεδρίασή της παρόντων όλων των υποψηφίων συμβούλων όπου και θα αποφασιστεί η στάση της ενόψη της 2ης Κυριακής.

Αναμένουμε τις εξελίξεις

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν, αν ισχύει αυτό πιστεύω ότι θα είναι βούτυρο στο ψωμί για τον ναλμπάντη. Όσο καλό και να θέλει να κάνει στον γκυρίνη , άλλο τόσο αντιδραστικά θα το πάρει ο απλός ψηφοφόρος.Γνώμη μου πάντα. Τα πρόβατα υπάρχουν....αλλά λιγόστεψαν αρκετά . Δεν ψηφίζουν μόνο οι 65 και πάνω.

Ανώνυμος είπε...

Διεμερίσαντο τα ιμάτια μου εαυτοίς και επί των ιματισμόν μου έβαλον κλήρον. Ναι κύριε Μόχλα δυστυχώς είναι αλήθεια. Έγιναν όπως ακριβώς τα αναφέρεις μόνο που δεν είναι προβοκάτσια αλλά η πραγματικότητα. Αντιδημαρχία, Προεδρία τις ΔΕΥΑΛ και ένα πόστο έμμισθο ακόμη είναι η προσφορά του Γκυρίνη και η αποδοχή από τον Πανταζόπουλο!!!!! Και ξέρεις ποια είναι η δικαιολογία? Να επικρατήσει στο Δήμο μας η Νέα Δημοκρατία για πάντα!!!!! Αυτή είναι η ανέντιμη στάση του Πανταζόπουλου. Ας βγει λοιπόν επίσημα και να διαψεύσει αν είναι πολιτικός άνδρας!!! Ας πεί να ψηφίσουν κατά συνείδηση οι υποστηρικτές του. Δεν θα το κάνει γιατί πίσω από τον Πανταζόπουλο είναι τα γνωστά κομματόσκυλα τις Νέας Δημοκρατίας. Και που έλεγε σε όλες τις ομιλίες του ότι ο Γκυρίνης είναι ανεπαρκής επικίνδυνος και ένα σωρό άλλα τώρα ξαφνικά έγινε ΙΚΑΝΟΣ!!!! Είναι πολλά τα λεφτά ΑΡΗ!!!!!! Εντός τις σήμερον , η αργότερα αύριο πρωί θα αναγγελθούν και επίσημα οι αρραβώνες τους!! ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά βρε Χάρη, είσαι έξυπνος άνθρωπος τι είναι αυτά που μας γράφεις;
Ο Κουγκας, στην δύση της πολιτικής του καριέρας όπως λες, δεν θα στηθεί απλά στα τέσσερα για να πάρει μια αντιδημαρχεια αλλά θα τον δεις να κάνει και άλλες πολλές στάσεις του κάμα σουτρα αν χρειαστεί παρότι είναι σε αυτήν την ηλικία...
Και χρήμα δίνεται άπλετο και θέσεις υπάρχουν και τα καλά κουγκα-προβατακια θα πάνε πάλι στο σφαγείο...
Κρίμα για τον Πανταζοπουλο γιατί πρεσβεύε το άφθαρτο!Το καθαρό και το έντιμο...Αν έχεις τέτοιους γκάνγκστερ δίπλα σου πάει και το καλό παει και το άφθαρτο...

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρωτος που συνεχαρη τον Γκυρινη ηταν ο Δημητριαδης πρωτα προσκυνησε τον υπαλληλο τον καταλογισμων μελικης και μετα Τον απερχομενο δημαρχο τελικα αυτο που βλεπω ειναι οτι οταν εχεις δυση πολιτικα κ ηλικιακα χανεις τα πιστευω σου απολυτα και την λιγη τσιπα που ειχες καποτε.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια είναι Χάρη.Ο πανταζόπουλοσ Αντιδήμαρχος ,ο Βενιόπουλος Αντιδήμαρχος Μελίκης και ο Κούγκας πρόεδρος ΔΕΥΑΛ.....η τέλεια συναλλαγή....Καληνύχτα Αλεξάνδρεια.

Ανώνυμος είπε...

Όλος ο κόσμος πάει μπροστά και ο Γιδάς πάει πίσω.Είμαστε άξιοι της μοίρας μας . Οι καρέκλες για τους λίγους να ναι καλά και ας έχει προβλήματα ο κοσμάκης.

Ανώνυμος είπε...

Μπόχα, μπόχα, μπόχα!!!! Τέτοια μπόχα δεν είχαμε όταν ακόμη δεν υπήρχε βιολογικός καθαρισμός. Μπόχα που εκπέμπετε όχι από τα λύματα ,αλλά από τον ίδιο τον Πανταζόπουλο και την παρέα του. Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ο άφθαρτος το δήθεν καλό παιδί , το νέο , ο ασυμβίβαστος και πόσα άλλα είναι αυτός που σε συνεργασία με την γνωστή τρόικα τις νέας δημοκρατίας θα στηρίξουν Γκυρίνη , με ανταλλαγή έμμισθες θέσεις ανέργων συμβούλων του. Η συναλλαγή στο μεγαλείο τις!!! Και όχι μόνο αυτοί. Είναι και εκείνος ο δήθεν Πρόεδρος τις τοπικής τις Νέας Δημοκρατίας, αυτός που αξιοκρατικά η αδελφή του και σύζυγος του Νυν Αντιδημάρχου Σαρακατσάνου και υποψηφίου του Γκυρίνη, διορίστηκε επί Χαλκίδη στον πρώην Δήμο Μελίκης ως καθαρίστρια ,που όμως εργαζότανε ως υπάλληλος γραφείου και προσφάτως έχει κάνει μετάταξη ως υπάλληλος γραφείου!!! Και το χειρότερο αυτός ο δήθεν εξέδωσε ανακοίνωση ότι θριάμβευση η Νέα Δημοκρατία στον Δήμο μας στις δημοτικές εκλογές αφού οι τρείς υποψήφιοι συγκέντρωσαν μεγάλο ποσοστό, αφού ο έτερος υποψήφιος ήτανε εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ !!!! Και εννοεί ο γελοίος τον Ναλμπάντη!!! Φούμαρα για κλάματα. Εκλεκτό παπαγαλάκι του Γκυρίνη!!! Αυτός ο άκαπνος!! Υπάρχει ίχνος αξιοπρεπείας ?? Να ξέρει ο Μητσοτάκης ποιους εμπιστεύεται , για αυτό αυτοί κάτι τέτοιοι σαν αυτόν διώχνουν νεοδημοκράτες αντί να συσπειρώνονται . Την απάντηση θα την πάρει στις ερχόμενες εκλογές!!! Αίσχος.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΤΗΣ Τ.Ο ΝΔ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΚΟΛΠΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΗΛΗΤΗΡΙΟ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΡΥΨΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ .ΕΚΕΙ Ο ΜΠΙΚΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΛΚΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΑΚΑΠΝΟΣ ΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΗΛΗΤΗΡΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ.Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΚΑΠΝΟΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΕΞΙΟΣ.ΔΕΞΙΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΚΥΡΙΝΗ ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ.