Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Τραγικός χτες ο Γκυρίνης - Ουδεμία έκπληξη

Χτες ο Γκυρίνης, ο απερχόμενος δήμαρχος Αλεξάνδρειας, έκανε ακόμα μια τραγική εμφάνιση ενώπιον των υποψήφιων δημοτικών του συμβούλων στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του. Εκφώνησε σαν σε αγγαρία μια ομιλία χωρίς παλμό, χωρίς το πάθος που είχε το 2014, χωρίς ουσία και χωρίς τελικά ουδείς να την είχε ανάγκη αφού ήταν μια..... συρραφή απλοϊκών συνθημάτων...
Είναι κοινός τόπος ότι ο Γκυρίνης χαιρετάει οριστικά την δημαρχιακή καρέκλα και αυτό ...πονάει. Θα ήταν αφύσικο να εμφάνιζε μια εικόνα αισιοδοξίας και ικανοποίησης ενώ όλοι γνωρίζουν, ακόμα και οι συνεργάτες του, ότι το καράβι με τον ίδιο καπετάνιο πλέει ολοταχώς προς τα βράχια και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη και μοιραία. 
Μια σύγκρουση που για πολλούς εκ των γνωστών ονομάτων στην τοπική πολιτική σκηνή θα σημάνει το πολιτικό τους τέλος και για άλλους μια ευκαιρία να αναδειχτούν ως αυτόνομες πολιτικές μονάδες βάζοντας βάσεις για την επόμενη εκλογική ανάμετρηση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ-ΤΙΠΟΤΑ- με το οποίο μας στοίχειωσαν διάφοροι για να εκδικηθούν τους προηγούμενους,εμφανίζεται θρασύτατα ξανά.
Όχι βέβαια, ότι οι προηγούμενοι ήταν και τα λουλούδια τα ευωδιαστά κάποιου μπαξέ,αλλά δεν ήταν και το απόλυτο τίποτα.
Μπορεί να τους μισούσες ή να τους εκτιμούσες(τους προηγούμενους) αλλά ήταν κάτι δεν ήταν η απόλυτη αντίδραση που άφηνε το δήμο κατακαλόκαιρο μες το σκουπίδι γιατί εκτελούσε εντολές της ΝΔ.
ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.
ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ .
ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΝΙΤΕΥΟΜΑΣΤΕ .......

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς πλάκα, υπάρχει κάποιος ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ υποψήφιος που εκφράζει τους απλούς πολίτες? Εαν γινόταν γκάλοπ ο ΚΑΝΕΝΑΣ θα ήταν πρώτος και με διαφορά πιστεύω. Αμα κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος .
Ευχαριστώ.