Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Χαλκίδης για Γκυρίνη: Το Waterloo ενός υποψήφιου δημάρχου (του Γκυρίνη)

Απολαυστικός ο συγγραφέας των ανακοινώσεων του Χαλκίδη. Διάβασα την ανακοίνωση και επειδή μ΄ άρεσε σας το μεταφέρω προς ενημέρωση.
Αλήθεια, γιατί τα τοπικά ΜΜΕ δεν την αξιολόγησαν και έκριναν ότι δεν αξίζει να δει η παρούσα ανακοίνωση είναι άνευ σημασίας;

Η ανακοίνωση είναι:

"Ο τίτλος θα μπορούσε κάλλιστα να είναι "Το Βατερλώ ενός υποψηφίου Δημάρχου" και στην περίπτωσή μας περιγράφει την εικόνα του απερχόμενου Δημάρχου Δήμου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη. Διάχυτος ο εκνευρισμός και η ανασφάλεια, τον οδήγησαν μέχρι του σημείου να ζητήσει περισσότερο χρόνο "απολογίας", όταν ήξερε τους όρους της αντιπαράθεσης εκ των προτέρων και τους είχε αποδεχτεί. 
Είναι πρωτοφανές Δήμαρχος εν ενεργεία να δηλώνει για τον Δήμο που "ηγείται" ότι "είναι αλήθεια ότι ο Δήμος μας δεν έχει τίποτε να παρουσιάσει για να προσελκύσει το ενδιαφέρον επισκεπτών"! 
Είναι επίσης έως θλιβερή η εικόνα Δημάρχου πέντε ετών θητείας(του Παναγιώτη Γκυρίνη) να δηλώνει στο τέλος αυτής, ότι απέτυχε στην αποκομιδή απορριμμάτων, απέτυχε στην ένταξη προγραμμάτων για την αναβάθμιση του "πράσινου", δεν έχει τίποτε να παρουσιάσει στον τομέα της οδοποιίας, παραδέχεται την κακή κατάσταση των πάρκων, ομολογεί ότι στα όρια του Δήμου του υπάρχει σύνολο πολιτών που πίνουν νερό από "τουλούμπες" στο λυκαυγές του εικοστού πρώτου αιώνα, αλλά θα ήθελε να επανεκλεγεί!

Έθεσε εαυτόν εκτός αγώνα. Ίσως μια καλή εκδοχή να ήταν η παραίτηση  έστω την τελευταία στιγμή, αφενός για να αποφύγει τον διασυρμό, αφετέρου για να αποδεσμεύσει κάποιους που εξ ανάγκης ακόμη τον ακολουθούν στον πολιτικό όλεθρο.

Περιττό να μιλήσουμε για την εμπεριστατωμένη τοποθέτηση επί όλων των θεμάτων του Υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Αλεξάνδρειας Μιχάλη Χαλκίδη, η καλύτερη απόδειξη είναι το video. Οφείλουμε όμως να επισημάνουμε την τελευταία εκ των τεσσάρων προτάσεων που αποδεικνύει ότι ο Δήμος μας έχει ισχυρά πλεονεκτήματα έναντι άλλων στην προτίμηση, την πρόταση αδελφοποίησης με άλλες δεκατρείς "Αλεξάνδρειες" από όλο τον κόσμο! 

Θα ήθελα μόνο να επισημάνω,την πολιτική απρέπεια του  σημερινού Δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη και του συνοδοιπόρου  αυτού στο λάθος, Κώστα Ναλμπάντη, να υποβαθμίσουν με τη στάση τους τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης του Δήμου μας, και να στραφούν εκτός. Αυτό ας το συνυπολογίσουν όλοι οι πολίτες κύρια όμως εκείνοι εκ των δημοσιογράφων του Δήμου μας, που έβλεπαν στο πρόσωπο του σημερινού Δημάρχου τον ιδανικό επόμενο Δήμαρχο. Φαντάζομαι σήμερα να έχουν αντιληφθεί την ποιότητα του ανδρός και να επαναπροσδιορίσουν τη στάση τους. Τους έφτυσε, δεν ψιχάλιζε...Φυσικά να αντιδιαστείλουμε  με την ευκαιρία τον καυτηριασμό από τον Μιχάλη Χαλκίδη της απόπειρας απαξίωσης των τοπικών εκπροσώπων τύπου από τους κκ Γκυρίνη και Ναλμπάμτη ακολούθως.

Σε κάθε περίπτωση και σε ότι αφορά την ισχύ της πρότασης "Χαλκίδη" για αντιπαράθεση ενώπιος ενωπίω, με δημοσιογράφους του τόπου μας που γνωρίζουν πρόσωπα, καταστάσεις και κύρια τα θέματα του Δήμου και την πορεία τους, ισχύει η αρχική.
Δηλαδή

Όποτε θέλουν
Όπου θέλουν
Για όσο χρόνο θέλουν
Με όποιους δημοσιογράφους θέλουν (αλλά τοπικούς).

Δεν υπάρχουν σχόλια: