Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Πανταζόπουλος: προσπαθούν να χειραγωγήσουν, χωρίς καμία πρόταση και πρόγραμμα, τους πολίτες μέσω συγκεκριμένων φιλικών τους ιστοσελίδων και εφημερίδας

Ο Αργύρης Πανταζόπουλος ως γνωστόν είναι ένας ευπρεπής και ήρεμων τόνων άνθρωπος που επέλεξε συνειδητά να κρατήσει ένα επίπεδο στην προεκλογική αντιπαράθεση έναντι των άλλων διεκδικητών του δημαρχιακού θώκου. Έτσι ήταν μια ζωή και δεν θα άλλαζε στυλ ούτε αρχές για όσους τον γνωρίζουν.
Όταν όμως βλέπει αυτό το θέατρο σκιών που διαδραματίζεται, όταν βλέπει τις συναλλαγές που γίνονται τότε είναι αυτονόητο ότι θα σηκώσει το γάντι και θα απαντήσει- σχολιάσει με καυστικό τρόπο που αφενός είναι..... περιεκτικός και αφετέρου δεν αφήνει καμιά αμφιβολία σε ποια μέσα ενημερώσης αναφέρεται.

Λέει λοιπόν ο Πανταζόπουλος τα εξής:
"Πριν από λίγο ενημερώθηκα από το Ράδιο Αβένα ότι ο διάλογος μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων δεν θα γίνει λόγω άρνησης συμμετοχής αρχικά του κ. Γκυρίνη και σήμερα του κ. Ναλμπάντη. 
Καμία έκπληξη όταν κάποιοι επιλέγουν, για ευνόητους λόγους, μόνο τα γραπτά δελτία τύπου χωρίς κανένα ουσιαστικό νόημα και περιεχόμενο για τους δημότες και προσπαθούν να χειραγωγήσουν, χωρίς καμία πρόταση και πρόγραμμα, τους πολίτες μέσω συγκεκριμένων φιλικών τους ιστοσελίδων και εφημερίδας. 
Δεν θα στείλω δελτίο τύπου που άλλωστε κάποιοι, επίσης για ευνόητους λόγους, δεν δημοσιεύουν.
Την άλλη Κυριακή θα συναντηθούμε όλοι με τους πολίτες στις κάλπες. Και η απάντηση θα είναι σαρωτική γιατί εμείς επιλέξαμε συνειδητά να μιλήσουμε και να ακούσουμε απευθείας τον κόσμο, αδιαμεσολάβητα, ώστε να αναμετρηθούμε με το μέλλον που εκφράζουμε και όχι με το παρελθόν που το χαρίζουμε στους άλλους".

Ο Πανταζόπουλος με την ανακοίνωση αυτή τα είπε όλα. Μέσα σε τρεις γραμμές αποτύπωσε την πραγματικότητα και το θεσμοθετημένο αλισβερίσι που υπάρχει μεταξύ των υποψηφίων και των τοπικών ΜΜΕ που υποτίθεται ότι ασκούν δημοσιογραφία τρομάρα τους.
Ωστόσο, όλοι αυτοί που μετέχουν σ΄ αυτό το αλισβερίσι θα εκπλαγούν το βράδυ της Κυριακής όταν ανοίξει η κάλπη και θα δουν το αποτέλεσμα. Θα διαπιστώσουν ότι παρά τον αποκλεισμό που επέβαλαν στον Πανταζόπουλο αυτός και οι συνεργάτες του θα έχουν ένα χαμόγελο ικανοποίησης ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: