Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Γράφει για το debate ο Χαλκίδης και έχει απόλυτο δίκιο

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα με όσα αναφέρει ο Χαλκίδης αναφορικά με το Debate. Έχει απόλυτο δίκιο αλλά που να το βρει. Το ζήτησε πρώτος πρώτος να γίνει ένας ανοιχτός δημόσιος διάλογος μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων γιατί ήξερε ότι θα ισοπέδωνε τον Γκυρίνη και θα κέρδιζε τις εντυπώσεις και πιθανόν και την ουσία. Ωστόσο, ήταν χαμένος κόπος. Είχα γράψει ότι ο Γκυρίνης δεν πρόκειται να παραβρεθεί σε μια τέτοια διαδικασία γιατί θα ξεφτιλίζονταν κυριολεκτικά και δικαιώθηκα πλήρως.

Γράφει ο Χαλκίδης τα παρακάτω:


Είναι διάλογος αυτός;
Είναι Debate; ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ!
Έχω εκφράσει από την αρχή την θέση μου πως πρέπει να γίνει δημόσιος διάλογος μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων και δεν έθεσα καμία προϋπόθεση, οποιασδήποτε προσπάθειας για την υλοποίηση του.
Δυστυχώς από την αρχή υπάρχουν συνυποψήφιοι μου που συστηματικά τον αποφεύγουν.
Σήμερα πανηγυρίζουν γιατί θα συμμετέχουμε σε μία εκπομπή, σε μέσο εκτός Δήμου όπου θα μας δοθεί ο λόγος για 2' λεπτά.
Είναι αυτό διάλογος; Είναι συζήτηση; Είναι ενημέρωση;
Όχι. Είναι μια προσβλητική διαδικασία για τους δημότες.
Σε τόσο χρόνο ούτε τα πάμπολλα προβλήματα του τόπου μας δεν μπορεί κάποιος να αναφέρει!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί πήγες? Εαν δεν πήγαινες πιθανόν με αυτά που λές να ήσουν σωστός και καβάλα στο άλογο. Αφού πήγες και είχες συμμετοχή δεν μιλάς. Μάλλον πανικό έχεις πάθει, αλλιώς δεν άκρη δεν βγαίνει.

Ανώνυμος είπε...

Και πως να ισχυριστεί κανείς ότι έχει άδικο.
Γκυρίνης και Ναλμπάντης κρύφτηκαν ο ένας πίσω απ τον άλλον.
ίσως διόλου τυχαία, αφού έχουν κοινή θητεία στο Δήμο και οι άλλοι υποψήφιοι θα τους κολλούσαν στον τοίχο όπως φαίνεται.
Δικαιωμένος και ο Ιακωβίδης και ο Πανταζόπουλος, που στο τηλεοπτικό υποτιθέμενο debate ήταν ξεκάθαροι για τις θέσεις τους κι ας βρίσκονται σε απέναντι πολιτικούς χώρους.
Απ τον Γκυρίνη ξέραμε ότι δεν έχουμε να περιμένουμε κάτι, κρίμα και για τον Ναλμπάντη που φαίνεται ότι είναι ένα παραφουσκωμένο όνομα που πατάει στο καλό παρελθόν του Μπάμπη Γκιόνογλου κι ως εκεί. Ο ίδιος φαίνεται ότι δεν το έχει το παιδί.