Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Και ο Ναλμπάντης δεσμεύεται για πρόσληψη Γενικού Γραμματέα και Δικηγόρου στον δήμο Αλεξάνδρειας

Είναι ευχάριστο να ακούς ρητές δεσμεύσεις προεκλογικά για ζητήματα που κανονικά και αυτονόητα θα έπρεπε να μην απασχολούν κανέναν αλλά εξ αιτίας του απερχόμενου Γκυρίνη έγιναν κι αυτά μέρος του προβλήματος. Αναφέρομαι στα ερωτήματα που είχα θέσει εδώ και αρκετό καιρό και αφορούσαν αν οι υποψήφιοι δήμαρχοι είναι αποφασισμένοι επιτέλους να πουν στους πολίτες τί θα κάνουν σχετικά με την πρόσληψη ενός γενικού γραμματέα του δήμου και ενός νομικού.
Ο Πανταζόπουλος απάντησε στην ομιλία του λέγοντας ότι θα προσλάβει Γενικό Γραμματέα και νομικό και ήταν το πρώτο θετικό βήμα. Χτες ο Ναλμπάντης μιλώντας στον..... Έμβολο είπε ρητά και κατηγορηματικά ότι ο δήμος χρειάζεται γενικό γραμματέα για να συντονίζει και ότι ο ρόλος του δημάρχου είναι διαφορετικός. Είπε επίσης ότι είναι απαραίτητος ο νομικός σύμβουλος του δήμου. Εκτιμώ ότι οι δεσμεύσεις του Ναλμπάντη είναι προς την σωστή κατεύθυνση και πρέπει να του το αναγνωρίσω.

Αναμένω και την ρητή δέσμευση ή απόρριψη τόσο του Χαλκίδη όσο και του Ιακωβίδη για τα ζητήματα αυτά που μπορεί να φαντάζουν ήσσονος σημασίας αλλά δεν είναι. Για τον Γκυρίνη δεν λέω κάτι διότι αν ήθελε θα προσλάμβανε γενικό γραμματέα και νομικό πέντε χρόνια τώρα και δεν θα άφηνε να γίνει μπάχαλο η υπηρεσία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: