Κυριακή 19 Μαΐου 2019

ΚοΚοΚοΚο..... Γκυρίνης και Ναλμπάντης τόσκασαν από το ντιμπέιτ του ραδιοφώνου - ΚοΚοΚοΚο

Ήταν εξ αρχής γνωστό ότι ο Γκυρίνης θα αρνούνταν να συμμετάσχει σε ένα ντιμπέιτ μεταξύ όλων των υποψήφιων δημάρχων. Οι λόγοι αυτονόητοι και..... πολύ σοφά έπραξε που το απέφυγε διότι θα θα ήταν υποχρεωμένος να υποστεί μεγάλο ξεφτιλίκι για δυο και πλέον ώρες. Βέβαια, οι αιτιάσεις που βρήκε ήταν το λιγότερο ανόητες και προσβλητικές για το τοπικό δημοσιογραφικό προσωπικό που είδαν έναν Γκυρίνη να θέλει να συνομιλεί με δημοσιογράφους που είναι μέλη ενώσεων και μόνο...

Και ενώ οι άλλοι υποψήφιοι  δήμαρχοι ήταν θετικοί να πάρουν μέρος στον διάλογο που διοργάνωσε το ράδιο Αβένα και ήταν προγραμματισμένος για σήμερα το μεσημέρι ξαφνικά μαθαίνουμε ότι ματαιώθηκε διότι και ο Ναλμπάντης ακύρωσε την συμμετοχή του επικαλούμενος την μη προσέλευση του Γκυρίνη!!!
Είναι προφανές ότι ο Ναλμπάντης λειτούργησε προσχηματικά γιατί πολύ απλά αντιλήφθηκε ότι θα μετατρέπονταν σε σάκο του μποξ παίρνοντας τη θέση του απόντος Γκυρίνη. Μ΄ άλλα λόγια φυγομάχησε διότι θα ήταν σε αμυντική θέση και οι άλλοι τρεις υποψήφιοι (Χαλκίδης, Πανταζόπουλος και Ιακωβίδης) θα ζητούσαν εξηγήσεις και ανάληψη πολιτικής ευθύνης για όλα όσα έγιναν ή δεν έγιναν επί θητείας Γκυρίνη αλλά και παλαιότερα εξ αιτίας της συμμετοχής του Ναλμπάντη τόσο στη διοίκηση του Γκυρίνη όσο και σε παλαιότερες διοικήσεις.
Ο Ναλμπάντης λοιπόν σοφά έπραξε κι αυτός και απέφυγε αυτό το βασανιστήριο που θεωρώ βέβαιο ότι θα του αφαιρούσε πόντους δημοφιλίας ενώ στην προκειμένη περίπτωση η απουσία του θα σχολιαστεί μια δυο μέρες και τέλος το πανηγύρι.

Βέβαια, ο Ναλμπάντης στο εξής δεν θα μπορεί να επικαλείται ότι είναι υπέρμαχος του διαλόγου για να έχει ο πολίτης πλήρη ενημέρωση γιατί με την στάση του έδειξε ότι αυτό που σκέφτεται είναι η προσωπική επιτυχία και όχι η ενημέρωση των πολιτών.

Όπως ήταν φυσικό οι Χαλκίδης και Πανταζόπουλος αντέδρασαν  με τον πρώτο να εκδίδει μια ανακοίνωση αρκετά αιχμηρή και τον δεύτερο να σχολιάζει με το γνωστό ευπρεπές στυλ του την όλη κατάσταση.
Ο Πανταζόπουλος λέει: "Παρακολουθώ να εξελίσσεται για μια ακόμη φορά ένα θέατρο σκιών σχετικά με τον διάλογο μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων Αλεξάνδρειας. Δεν μού προξενεί καμία έκπληξη διότι επιβεβαιώνεται η άποψή μου για αναπαλαίωση του παλιού και επανάληψη των πιο απ οδοκιμασμένων πρακτικών του ξεπερασμένου παρελθόντος. Ούτως ή άλλως οι πολίτες θα απαντήσουν στις κάλπες. Πριν από αυτό όμως επαναλαμβάνω τη θέση μου ότι αποδέχομαι και συμμετέχω στο διάλογο, υπό οποιαδήποτε μορφή, χωρίς ναι μεν αλλά, προφάσεις και υπεκφυγές. Καθαρά και σαφέστατα. Αναμένω επιτέλους τη διεξαγωγή του διαλόγου πριν τις εκλογές."
Βέβαια, ο διάλογος αυτός δεν θα γίνει ποτέ και οι πολίτες θα απαντήσουν στις κάλπες.

Εν κατακλείδι. Ο Γκυρίνης το έσκασε πρώτος γιατί δεν είχε καμιά τύχη. Ο Ναλμπάντης που βιάστηκε να δηλώσει παρών θεωρώντας ότι ο Γκυρίνης θα μετάσχει και θα είναι το εύκολο θύμα πλανήθηκε και αναγκάστηκε να κάνει θεαματική κωλοτούμπα που είναι προτιμότερη από ένα δίωρο "ξυλοκόπημα" στον αέρα.
Κερδισμένοι οι Χαλκίδης και Πανταζόπουλος που δήλωσαν παρόντες σε ένα ντιμπέιτ χωρίς όρους και προϋποθέσεις και πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: