Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Σταματήστε τα προσωπικά παιχνίδια και τα παζάρια και δείτε με ευθύνη το μήνυμα του κόσμου που θέλει να φύγει ο Γκυρίνης

Και οι τρεις υποστήριζαν ότι ο Γκυρίνης είναι ανεπαρκής.
Ο κόσμος σε ποσοστό 70% συμφώνησε. Οι τρεις έχουν
σχεδόν ίδιο πρόγραμμα. Επιβάλλεται να συνεργαστούν για
να βάλουν τέλος στο σημερινό χάλι.
Έγραψα σε προηγούμενη δημοσίευση ότι επιβάλλεται η συνεργασία των τριών παρατάξεων (Ναλμπάντη, Πανταζόπουλου και Χαλκίδη) στη βάση μιας μίνιμουμ προγραμματικής συμφωνίας ώστε να δοθεί ένα τέλος στην θητεία του πέον αποτυχημένου και ανεπαρκή δημάρχου μετά την μεταπολίτευση στον δήμο Αλεξάνδρειας.
Έγραψα αυτά τα λόγια διότι το πράγμα είναι .......πολύ απλό. Οι τρεις παρατάξεις σε τίποτα δεν διαφωνούν και βέβαια συμφωνούν, εκκινούν θα έλεγα από την κοινή διαπίστωση ότι ο Γκυρίνης είναι ακατάλληλος. Το είπαν όλοι οι επικεφαλείς στις ομιλίες τους, το επιβεβαίωσε με την ψήφο του ο κόσμος που του έδωσε μόλις 27% και πολύ του ήταν.

Συνεπώς. Ας σταματήσουν ορισμένοι παράγοντες να παίζουν προσωπικά παιχνίδια και ας δουν το συμφέρον των πολλών, την πρόοδο του τόπου και ας πράξουν το αυτονόητο, αυτό που επιβάλλει η κατάσταση.
Ας αφήσουν τα παζάρια και τις εξαγορές που λένε οι φήμες και πλήττουν ανεπανόρθωτα την υστεροφημία τους, τις προσωπικότητές τους και λερώνουν το όνομά τους ακυρώνοντας μια διαδρομή δεκαετιών για λίγες χιλιάδες ευρώ.
Ας αντιληφθούν όλοι αυτοί που πλέον η τύχη του δήμου πέρασε στα χέρια τους ότι έχουν ευθύνες και δεν μπορούν να λειτουργούν χωρίς να υπολογίζουν τις διαθέσεις και τα όνειρα των δημοτών που τους εμπιστεύθηκαν. Οι δημότες σε συντριπτικό ποσοστό αποφάσισαν και είπαν ότι ο Γκυρίνης πρέπει να φύγει. Αυτό πρέπει να υλοποιήσουν οι παρατάξεις στην πράξη προχωρώντας σε προγραμματική συμφωνία.

Θα επανέρθω γιατί απ΄ ότι φαίνεται η διαδικασία της δημοπρασίας, η διαδικασία εξαγοράς έχει προχωρήσει....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΥΜΕΝΕ ΚΟΣΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ.