Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Απολίτικη και ανεύθυνη η σταση της παραταξης Πανταζοπουλου

Αναφορικά με την απόφαση της δημοτικής παράταξης του Αργύρη Πανταζοπουλου ότι δεν δίνεται "γραμμη" για την 2η Κυριακή θα σχολιάσω δίνοντάς ένα παράδειγμα από την γειτονική Κατερίνη.
Ο απερχόμενος δήμαρχος Χιονιδης ήταν .....πρώτος στις εκλογές της περασμένης Κυριακής.  Δεύτερος ο Κουκοδήμος.
Ο τρίτος της αναμέτρησης ονόματι Νταντάμης έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους ψηφοφόρους του ότι ήρθε σε προγραμματική συμφωνία με τον Κουκοδήμο.
Άρα λοιπόν το ζητούμενο για την επόμενη μέρα δεν είναι η μοιρασιά θέσεων με μισθό αλλά η συνεργασία στη βάση μιας μίνιμουμ προγραμματικής συμφωνίας. 
Συνεπώς, Η ουδετερότητα της παράταξης Πανταζοπουλου δεν είναι πολιτική στάση ευθύνης αλλά το αντίθετο. Συν το γεγονός ότι αφήνει περιθώρια για προσωπικές συμφωνίες στελεχών του με την παράταξη Γκυρινη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όχι μόνο απολιτική , αλλά ανεύθυνη και ύπουλη η απόφαση του Πανταζόπουλου για την δεύτερη Κυριακή των εκλογών. Αλλά ο Αργύρης δεν έχει πρωτοβουλία ,δεν έχει λόγο για επιλογές. Είναι όμηρος αυτών που τον βάλανε στο χορό των εκλογών για να κάνουν ποιο εύκολη την συναλλαγή στο δεύτερο γύρω. Για αυτό είναι άβουλος. Υπάρχει βέβαια και άλλο λουλούδι που σιγοντάρει την έμμεση στάση του Πανταζόπουλου. Είναι ο Νίκος Τάκης, ο ακόλουθος του Βεσιρόπουλου, ο πρόεδρος τις Τ Ο τις Νέας Δημοκρατίας. Αυτή λοιπόν η άκαρπη λεύκα τις παράταξης εξέδωσε ανακοίνωση να ψηφίσουμε λέει αυτόν που είναι νέα Δημοκρατία!!! Αυτή είναι η αξιολόγηση του για την τοπική αυτοδιοίκηση!! Ίσως περιμένει πάλι κάτι απευθείας αναθέσεις από τον Δήμαρχο του, ίσως περιμένει να βολέψει και κάποιο ακόμη συγγενή του στο Δήμο. Αυτός που δεν κούνησε το δακτυλάκι του για να μην υπάρχουν τρείς συνδυασμοί τις Νέας Δημοκρατίας μαζί με τον φίλο του τον Βεσιρόπουλο, τώρα μας δίνει οδηγίες τι να κάνουμε και δεν ντρέπεται. Δεν ακούει δεν διαβάζει, δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται. Όχι μόνο στην Κατερίνη, στην Αθήνα αλλά και αλλού οι υποψήφιοι συνεργάζονται αυτοδιοικητικά με ανθρώπους και στελέχη που ανήκουν στο πασοκ . Εδώ μας το απαγορεύει ποιος? Ο Νίκος Τάκης!!! Προφανώς ξέχασε ότι η Νέα Δημοκρατία συγκυβέρνησε με το πασοκ, ξεχνά πως ίσως στο μέλλον ξανά συγκυβερνήσει . Θα ήθελα να ξέρω τότε είχε διαφωνήσει με την απόφαση του κόμματος? Θα διαφωνήσει αν ξανασυμβεί? Αλλά θέλει να δώσει εξετάσεις στα αφεντικά του. Και κάτι ακόμη. Σε μια συγκέντρωση τις Νέας Δημοκρατίας για τις δημοτικές εκλογές ρωτήθηκε από μέλος τις συνέλευσης . Πως κρίνεται κ Τάκη ένα μέλος τις ΤΟ που βρίσκεται σε άλλο ψηφοδέλτιο? Απάντηση. Η νέα Δημοκρατία είναι ανοιχτό κόμμα και μπορεί ο κάθε ένας να πάει όπου θέλει!!!! Τώρα μας το παίζει πατερούλης!!!

Ανώνυμος είπε...

Προβοκάτσια του Εξαρχόπουλου . Διαβάζω και βλέπω στο site του πολίτη ότι ο Εξαρχόπουλος και ο Δημάδης από τον συνδυασμό το Πανταζόπουλου στηρίζουν Γκυρίνη, και μάλιστα η φωτογραφία είναι σε ουζερί και φυσικά προμελετημένη!!! Και επειδή βρισκόμουνα στο περιβάλλον του Μιχάλη Χαλκίδη, θέλω να σας πω πως ο Εξαρχόπουλος δεν ήτανε υποστηρικτής του Μιχάλη, δεν συμμετείχε σε καμία απολύτως σύσκεψη στελεχών και το έπαιζε μια στεναχωρημένος, και μια αδιάφορος. Για του λόγου το αληθές σας μεταφέρω ότι τον κυνηγάνε οι πόντιοι διότι τους ξεγέλασε και δεν ψήφησε την σύζυγο του Νίκου Ξανθόπουλου που είχε υποσχεθεί. Κατά συνέπεια δεν ψήφισε καν το ψηφοδέλτιο του Χαλκίδη. Τώρα για να θολώσει τα νερά προς τους πολίτες το παίζει δήθεν ψηφοφόρος του Χαλκίδη για να δείξει την δήθεν διάσπαση τις Παράταξης. Πάντα υπάρχουν τα ανθρωπάκια, πάντα υπάρχουν οι λαγοί. Τώρα γιατί το κάνει ? Προφανώς κάτι υπάρχει, ποιο είναι αυτό? Προσεχώς!!! Όσο για τον Δημάδη, είναι αυτός ο ίδιος ο Εξαρχόπουλος που τον έστειλε υποψήφιο στον Πανταζόπουλο και τώρα και αυτός δήθεν επέλεξε Γκυρίνη. Προφανώς και οι δύο τους θαμπώθηκαν από τα έργα και τις ημέρες του Γκυρίνη και είπανε να τον ακολουθήσου. Θα έλεγα λοιπό πως οι άνδρες τα παντελόνια δεν τα φοράνε για να μήν κρυώσουν, αλλά για κάποιο άλλο λόγο κύριοι.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗ....ΔΗΣ στον Γκυρινη θα παει πηρε αρκετες απευθειας αναθεσεις απο το Γκυρινη.Ηθελε να πληρωθει ενα συστημα 3 φορες πανω.