Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Χαλκίδης για Γκυρίνη και Ναλμπάντη: Είναι ντροπή για τον δήμο μας

Είναι προφανές και αυτονόητο. Ο Μιχάλης Χαλκίδης εκνευρίστηκε σφόδρα γιατί έχασε την ευκαιρία να επικρατήσει επικοινωνιακά και να κάνει επίδειξη δύναμης σε μια άμεση αντιπαράθεση με τους άλλους υποψήφιους δημάρχους. Η ευκαιρία άρχισε να απομακρύνεται όταν ο Γκυρίνης αρνήθηκε να παραβρεθεί στο τραπέζι που οργάνωσε το ράδιο Αβένα 97,7 και έγινε ....καπνός όταν αρνήθηκε να παραβρεθεί και ο Ναλμπάντης. Το ντιμπέιτ ακυρώθηκε και ο Μιχάλης "τα πήρε" και έβγαλε μια ανακοίνωση σκέτη φαρμάκι τόσο για τον Γκυρίνη όσο και για τον......
Ναλμπάντη που πλέον καλείται και αυτός να απολογηθεί δημόσια για την απόφασή του.

Λέει ο Χαλκίδης:

Γκυρίνης-Ναλμπάντης!

Δύο "ηγέτες" που τρέμουν τη δημόσια αντιπαράθεση!
Δεν είναι απλά λυπηρό! Είναι ντροπή για τον Δήμο μας! Υποψήφιοι για τη θέση του "Πρώτου Πολίτη", να αρνούνται ο ένας μετά τον άλλο την δημόσια αντιπαράθεση απόψεων, για το αύριο του τόπου μας. 

Με έκπληξη με ενημέρωσε ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού Avena, καλός συμπολίτης μας  και δημοσιογράφος Τάσος Καμπάνης, ότι την φοβική αλλά αναμενόμενη στάση του απερχόμενου Δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη, ακολούθησε και έτερος διεκδικητής, ο Κώστας Ναλμπάντης. 

Προφανώς φοβούνται να απολογηθούν,ο μεν ένας για την απραξία και οπισθοδρόμηση πέντε χρόνων, ο δε έτερος για την ανέντιμη στάση που τηρεί  απέναντι σε έναν πολιτικό φορέα (τον Συριζα) που απλόχερα του δίνει τη στήριξή του και που η στοιχειώδης εντιμότητα επιβάλλει να το αναγνωρίσει δημόσια.

Μόνο ένα έχω να πω στους δύο φοβισμένους  πολιτικούς ταγούς του τόπου μας.
Αν φοβάστε τις σπίθες, να μην πάτε για σιδεράδες!

Μιχάλης Χαλκίδης 
Υποψήφιος Δήμαρχος 
Δήμου Αλεξάνδρειας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα γράψω:
"Μιχάλη έγραψες!!!"
Δυστυχώς είναι ακριβώς όπως τα λέει με λίγες λέξεις.
Δυο φοβικοί τύποι, που ποντάρουν με τακτικισμούς να υφαρπάξουν την ψήφο των συνδημοτών τους και κρύβονται ο ένας πίσω απ τον άλλον.
Ντροπή και κρίμα για την Αλεξάνδρεια η συμπεριφορά Γκυρίνη - Ναλμπάντη, που υποτιμούν τη νοημοσύνη μας.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ μιχάλη τι έκανες στις προηγούμενες αναμετρήσεις σου? Παρθένα ήσουν? Ειλικρινά αλήθειες λές αλλά ο πανικός σου και η δεδομένη αποτυχία σου , σε έκαναν να βγάλεις αυτά που είπες. Είσαι ένας απο αυτούς όμως που κατηγορείς. Ιδιος ίσως και χειρότερος. Οπότε καλύτερα να κάνεις την αυτοκριτική σου και να μην σε ενδιαφέρουν οι άλλοι. Αν μη τι άλλο η δήλωσή σου είναι σαν να περιμένεις την ήττα σου. Θα με πείς χαιρέκακο , αλλά ειλικρινά το τέλος σου θα είναι άδοξο , όπως και η πορεία σου. Γιατί? Γιατί κοίταξες μονο τα προσωπικά σου συμφέροντα. Είναι βλέπεις και το @αμημένο το διαδύκτιο που σε κάνει να τρέξεις στα παλιά και να μάθεις.
Αντίος αμίγκος μεγάλε πρώην βΟλευτά και νυν άπατε υποψήφιε. Πονάει . αλλά έπρεπε σαν θρεφτάρι της δεξιάς να στηρίξεις κάποιον άλλον. Αλλά η αλαζονεία σου και ο υπερβολικός εγωισμός σου , δεν μπόρεσαν να σε αφήσουν. Αντε παππού τράβα στην μεριά σου με την παχουλή σου σύνταξη. Σύνταξη την οποία πληρώνω εγώ και όσοι λίγοι δουλεύουμε ακόμη.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί βιάζεται για την ήττα του ο Χαλκίδης? Την Τρίτη θα γίνει dbate στο tv 100 που επιμελώς όλοι κρύβετε. Προς τι η βιασύνη? Για να έχει ακροαματικότητα ο Καμπάνης χάρη ? Αυτό είναι το ζητούμενο η μία ουσιαστική κουβέντα που θα είναι όλοι οι υποψήφιοι?

Ανώνυμος είπε...

Από τον Γκυρίνη τέτοιος που είναι αναμενόμενο.Αλλά ο Ναλμπάντης με απογοήτευσε!Τελικά προσπαθεί να αποφύγει να απαντήσει σε κάποια καίρια ζητήματα.