Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Η αμηχανία του Αργύρη και το χαμόγελο του Γκυρινη

Τ ο εσπευσμένο της συνάντησης μεταξύ Γκυρινη και Πανταζοπουλου αποδεικνύεται από τις δηλώσεις των δύο αμέσως μετά. Εγώ είδα έναν προβληματισμένος και αμήχανο Πανταζοπουλο και έναν ......
περιχαρή Γκυρινη. Ο μεν πρώτος γιατί ενεπλάκη σε μια διαδικασία που δεν την χειρίστηκε σωστά και ο δε δεύτερος γιατί πολύ απλά βρήκε την ευκαιρία να εμφανίσει απατηλώς ότι έχει φίλια δεξαμενή ψηφοφόρων και τους έκλεισε το μάτι.
Δε θα σχολιάσω ΤΙΣ δηλώσεις Γκυρινη διότι εξ υπαρχής είναι άνευ ουσίας. Ωστόσο, ο Πανταζοπουλος στην 25 δευτερολέπτων δήλωσή του είπε ότι οι απόψεις των δύο ταυτίζονται!!!
Και εδώ γεννάται το ερώτημα: Πού ακριβώς συμπίπτουν; Ο ίδιος δεν ήταν που έλεγε στις ομιλίες του ότι είναι ο Γκυρινης ένας κακός δήμαρχος; Πώς και με τι επιχειρήματα άλλαξε άποψη και διαπιστώνει ότι οι απόψεις του Γκυρινη για την επόμενη μέρα είναι ταυτόσημες με τις δικές του;
Είναι προφανές ότι κάτι άλλο συμβαίνει και πρέπει δημόσια και καθαρά να σωθούν απαντήσεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα μπορεί ο καθένας να υποστηρίζει ο,τι θέλει…..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κε Μόχλα μας παρασυρατε και ψηφισαμε τον Αργύρη.
Ο άνθρωπος αποδείχθηκε οτι δεν διεφερε σε τίποτε ,κατα την δική του παραδοχή απο τον Γκυρίνη,αλλά κατέβασε ψηφοδελτιο!!!!!
Αυτό λεγεται πολιτικός λαγός!
Λειτουργησε άτιμα για να εξασφαλίσει οσους ψήφους δεν θα έπαιρνε ποτέ ο δήμαρχος του τίποτα,για λογαριασμο του απερχόμενου.
Ομως η ιστορία δεν καταγράφει μόνον ήρωες αλλά και αργυρούς αργύριδες.
ΥΓ.Να δείτε οτι απο Δευτέρα θα κερνάει και καφέ με ξενα κόλυβα.......