Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Ιδού η συμφωνία Γκυρινη- Πανταζοπουλου

Σύμφωνα με πληροφορίες οι παρατάξεις του Γκυρινη και
του Πανταζοπουλου θα συνεργαστούν εφόσον αναδειχτεί δήμαρχος ο Γκυρινης.  
Οι πληροφορίες που 
.....προέρχονται από αξιόπιστες πηγές λένε ότι το «ντηλ" έκλεισε όταν ο Γκυρινης πρόσφερε 3 εμμισθες θέσεις στον Πανταζοπουλο. Πιο συγκεκριμένα την θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου που κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει ο Αργ. Πανταζοπουλος και δύο αντιδημαρχίες που θα πάρουν οι Σ. Κουγκας και Κ. Βενιοπουλος.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο σώζων εαυτόν σωθήτω!
ναλμπαντης χαλκιδης, γκυρινης πανταζοπουλος. Ο καθένας την πάρτυ του κοιτάει. Αν και πιστεύω η στήριξη χαλκίδη στον ναλπάντη μόνο κακό μπορεί να τον κάνει.
Γιατί ο χαλκίδης (φθαρμένος και καταϊδρωμένος) έχει φανατικούς ας πούμε ψηφοφόρους (λίγους μεν, αλλά φανατικούς) και οι υπόλοιποι απο τους λίγους που τον ψήφισαν λόγο διαφόρων λόγων θα λειτουργήσουν αντίστροφα.
Κυριακή , κοντή γιορτή.

Ανώνυμος είπε...

Χάρη, ο Αργύρης είναι απαραίτητος λόγο του αποτελέσματος και σε αυτόν προσέβλεπαν όλοι. Και χαίρομαι που έμμεσα αλλά σαφέστατα αναλύεις την επόμενη μέρα στον δήμο. Νανμπάντης και ΣΥΡΙΖΑ στο περιθώριο, μαζί με τα φαντάσματα του παρελθόντος που μέσω Ναμπάντη προσπαθούν να αναστηθούν.

Ανώνυμος είπε...

Μην ξαναακούσω το καλό παιδί ο Πανταζόπουλος.Η πολύ βλάκας είναι ή πολύ κωλοτούμπας.Πάντως σε καμία των περιπτώσεων δεν μας κάνει και κατάφερε να καταστρέψει την πολιτική του καριέρα μέσα σε 2 μέρες.Τόσο καιρό κατηγορούσατε τον Γκυρίνη όσο κανέναν άλλο κ.Πανταζόπουλε και τώρα πουλιέστε σε αυτόν!Λυπάμαι πραγματικά που σας ψήφισα.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι ο αμάδα ΡΟΥΦ στην συγκέντρωση του Γκυρίνη. Παρόντες και οι νέοι αντιδήμαρχοι ,από τα πλάγια όμως!! Συγκίνησε όμως τον κόσμο όταν αναφέρθηκε ονομαστικά στην γυναίκα του και μητέρα των παιδιών του όπως ανέφερε. Το τι γέλιο έπεσε στο άκουσμα αυτής τις αναφοράς δεν λέγετε. Ο ένας κοιτούσε τον άλλον και δεν πίστευαν αυτά που άκουγαν. Νόμιζε ότι μιλάει στην Ουγκάντα και όχι στην Αλεξάνδρεια. Επίσης ξέχασε ότι ζούμε σε μια μικρή κοινωνία και γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας. Αν οι συμπολίτες μας τόσο κουφή και τυφλοί ας ψηφίσουν Γκυρίνη!! Τουλάχιστον αυτοί οι δύστυχοι συμπολίτες μας που έτυχε να έχουν αυτό το πρόβλημα και αξίζουν το σεβασμό μας ακούνε και βλέπουν με την ψυχή τους και πάλι λάθος δεν κάνουν. Οι ανοιχτομάτηδες όμως? Οι έχοντες ακοή? Τι θα κάνουν? Θ δεχθούνε να τους προσβάλει ο Κάθε Γκυρίνης, ο κάθε Πανταζόπουλος, ο κάθε τυχάρπαστος?