Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Μπράβο στους Ναλμπάντη, Πανταζόπουλο και Χαλκίδη που διδάσκουν πολιτικό πολιτισμό και προτάσσουν το συμφέρον των δημοτών και όχι της τσέπης τους

Η απλή αναλογική ανέτρεψε στην πράξη και πολλές φορές με βίαιο τρόπο κατεστημένες λογικές όπου αυτή εφαρμόστηκε. Στον δήμο Αλεξάνδρειας ενώ όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι γνώριζαν ότι την επόμενη της εκλογής του δημάρχου θα έπρεπε να αναζητηθούν συνεργασίες και το έλεγαν ρητά στην προεκλογική τους εκστρατεία πλην του...... Γκυρίνη που πίστευε ότι θα συνεχίσει να διοικεί μόνος του, άφησαν τον χρόνο να περνάει από το βράδυ της Κυριακής των εκλογών και τον κόσμο να βρίσκεται σε σύγχυση και να αγανακτεί με τις διάφορες φήμες (;) που κυκλοφορούσαν.
Έστω και την τελευταία στιγμή, χτες Πέμπτη, ο πρώτος της περασμένης Κυριακής Κώστας Ναλμπάντης έκανε το αυτονόητο, έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει ευθύς εξ αρχής. Κάλεσε τους Πανταζόπουλο και Χαλκίδη και αφού είχε προηγηθεί η δήλωση του τελευταίου που λειτούργησε ως καταλύτης, σε κοινή σύσκεψη ώστε να επιτευχθεί το ζητούμενο, το αυτονόητο. Να επιτευχθεί η συνεργασία όχι με μυστικές συμφωνίες και συναλλαγές που πλήττουν το κύρος της δημοκρατίας και του θεσμού αλλά δημόσια και δημοκρατικά.
Η συμφωνία έγινε και αφορά ένα μίνιμουμ πέντε σημείων πρόγραμμα που θα αποτελέσει την κοινή συνισταμένη των τριών σε πρώτη φάση της συνδιοίκησης ώστε από κοινού να πορευτούν την τετραετία και να παραχτεί επιτέλους έργο στο έρμο και πολύπαθο δήμο Αλεξάνδρειας.

Από την πλευρά μου δεν έχω παρά να δώσω δημόσια συγχαρητήρια στους τρεις επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων για την υπεύθυνη στάση τους και εύχομαι την Κυριακή οι συμπολίτες με πλειοψηφικά ποσοστά να επικυρώσουν αυτή την συνεργασία που είναι συνεργασία αρχών και όχι συναλλαγής και ίντριγκας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

?????????? Ωραία μας δουλεύει ο Ναλμπάντης. Ποια συμφωνία κ. Μόχλα?????Που την είδες????? Στον κ. Ιακωβίδη γιατί δεν απευθύνθηκε????? Γιατί ήξερε τις συνέπειες που θα είχε μετά την ανακοίνωση ως προγραμματική συμφωνία με τους τρεις που έγιναν δύο.