Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Επιβάλλεται η συνεργασία Ναλμπάντη- Πανταζόπουλου- Χαλκίδη για να απαλλαγεί η Αλεξάνδρεια από τον ανεπαρκή Γκυρίνη

Και οι τρεις έχουν μεγάλη ευθύνη έναντι των πολιτών οι οποίοι περιμένουν ξεκάθαρη τοποθέτηση, πνεύμα συνεργασίας και ωριμότητα ώστε ο τόπος να αλλάξει σελίδα.
Είναι ευκαιρία, μεγάλη ευκαιρία η εκλογή της ερχόμενης Κυριακής στους πολίτες του δήμου Αλεξάνδρειας που απελευθερωμένοι από..... συναισθηματικές υποχρεώσεις και δεσμεύσεις σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς που ήταν υποψήφιοι σύμβουλοι να επιλέξουν ορθολογιστικά και ψυχρά τον δήμαρχο που θα αναλάβει να κρατήσει το τιμόνι της Αλεξάνδρειας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Η επιλογή είναι κρίσιμη και καθοριστική και η ευθύνη θα βαραίνει μόνο τους ίδιους και κανέναν άλλον. Από την μια έχουν τον απερχόμενο Γκυρίνη που η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων έκρινε ακατάλληλο και από την άλλη τον Ναλμπάντη που αναδείχτηκε πρώτος στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής. Τα δύο τρίτα των ψηφοφόρων της Αλεξάνδρειας έβγαλαν κόκκινη κάρτα στον ανεπαρκή Γκυρίνη στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα, ένα σήμα κινδύνου για να αλλάξει αμέσως η κατάσταση.

Η πολιτική λογική λοιπόν επιτάσσει να γίνουν κάποιες κινήσεις προς την κατεύθυνση αυτή. Ο εκλογικός νόμος επιβάλλει συνεργασίες για να διοικηθεί ο δήμος. Ο Ναλμπάντης οφείλει άμεσα να κάνει επαφή με τόσο με τον Πανταζόπουλο όσο και με τον Χαλκίδη ώστε να προκύψει μια προγραμματική συμφωνία στην οποία θα εδράζεται η συνεργασία της επόμενης περιόδου. Η συνεργασία αυτή πρέπει να γίνει με πολιτικά και μόνο κριτήρια και σε καμιά περίπτωση με λογική παζαριού.
Και οι τρεις, Ναλμπάντης- Πανταζόπουλος και Χαλκίδης, συμφωνούσαν στο βασικό: ότι ο Γκυρίνης είναι ακατάλληλος για δήμαρχος και ότι το έργο του ήταν μηδενικό. Αυτό και μόνο αρκεί να τεθεί ως βάση της συζήτησης και θεωρώ βεβαία την συνεργασία και την ενότητα των δυνάμεων ώστε ο τόπος να απαλλαγεί από τον ανεπαρκή Γκυρίνη.

Όσο για τις φήμες που διακινούνται εντέχνως και υπογείως θα επανέλθω με άλλο δημοσίευμα με ονόματα κλπ ώστε να πάρουν θέση δημόσια όλοι όσοι τους αφορούν....

3 σχόλια:

Margaret είπε...

Ο Γκυρινης χαρακτηριστικε ανεπαρκής από αυτούς τους ίδιους που του πριόνιζαν την καρέκλα πριν καν καθίσει σε αυτήν.Στην προηγούμενη εκλογή του ή ίδια του ή ομάδα τον άφησε συξυλο και άρχισε να κάνει αντιπολίτευση προετοιμαζοντας μερικοί κύριοι την άνοδο τους στην δημαρχία.
Αν ο Γκυρινης είχε δίπλα του ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ομαδικό πνεύμα και θέληση συνεργασίας θα ήταν από τους καλύτερους δημάρχους που πέρασαν ποτέ.Οσο για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και την εντιμότητα του δεν έχει να του προσαψει κάνεις τίποτα.
Άξιζε την δημαρχία και με το παραπάνω αλλά έπεσε σε λάθος χέρια που υποσχέθηκαν πολλά άλλα ήταν μόνο λόγια όπως είναι και τώρα όλες οι υποσχέσεις τους.

Ανώνυμος είπε...

Την πάτησες με τον απερχόμενο. Κάτσε εκεί που είσαι και άσε την πολιτική για άλλους.ασχολησου με το κέντημα

Margaret είπε...

Σε παρακαλώ πολύ, εγώ εκφράστηκα όμορφα και σεμνά.Να πας να μάθεις εσύ κέντημα να κεντας γιατί μας έχετε πρήξει όλοι εσείς που ξέρετε από πολιτική. Άλλο η στήριξη και οι συμπάθειες και άλλο η αλήθεια. Αλλά η αλήθεια πάντα είναι πικρή και πονάει.
Ολοι οι πάντογνωστες της πολιτικής να πάνε να μάθουν κέντημα για να έχουν και μια τέχνη για να μην περιμένουν μόνο από τους μισθούς της καρεκλας