Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Χαρά στο κουράγιο του. Ασπίδα του Γκυρίνη ο Στέφανος Σιμψερής αλλά είναι αργά, το παιχνίδι χάθηκε

Όσα χρόνια και να περάσουν οι συνήθειες και οι αρχές δεν αλλάζουν. Αυτό, το επιβεβαίωσε με το...... παραπάνω σήμερα ο Στέφανος Σιμψερής που υποστήριξε στην ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι ο Γκυρίνης έκανε τεράστιο έργο! Ο Σιμψερής πάντα έτσι ήταν. Έμπαινε μπροστά και δημιουργούσε κλίμα. Έβγαινε πρώτος και έτρωγε τις σφαίρες προστατεύοντας τον αρχηγό ή στην προκειμένη περίπτωση τον πραγματικά υπεύθυνο της τραγικής κατάστασης που βρίσκεται ο δήμος Αλεξάνδρειας. Ο Στέφανος επανέλαβε τον εαυτό του σήμερα βγαίνοντας δημόσια να λειτουργήσει ως ασπίδα του Γκυρίνη αδιαφορώντας για το προσωπικό πολιτικό κόστος. Έκανε αυτό το βήμα όταν οι στενοί συνεργάτες του Γκυρίνη κρύβονται ή στην καλύτερη των περιπτώσεων συμφωνούν με τους πολλούς για την ανικανότητα του απερχόμενου.
Ο Σιμψερής θυμίζει κάποιες περιπτώσεις ανθρώπων που όταν βλέπουν ένα ματς στο παγκόσμιο κύπελλο τάσσονται ανοιχτά και εκ των προτέρων όχ με το φαβορί αλλά με τον μικρό, τον ανίσχυρο, τον αδύναμο, αυτόν που όλοι στοιχηματίζουν ότι θα χάσει το ματς. Στο ποδόσφαιρο κάποιες φορές γίνονται εκπλήξεις αλλά στην πολιτική σχεδόν ποτέ γιατί ουδείς μπορεί να αγνοήσει την νομετελειακή διαδικασία της τελικής κρίσης δια της κάλπης ενός δημάρχου που κυριολεκτικά είναι ο ορισμός της πλήρους ανεπάρκειας και ανικανότητας και του μηδενικού έργου.

Στέφανε, σε δίνω δημόσια συγχαρητήρια γιατί ξέρω ότι μόνο εσύ θα μπορούσες να βγεις φόρα παρτίδα και να προσπαθήσεις να αλλάξεις το κλίμα. Σου αξίζει έπαινος και σταυρός προτίμησης βέβαια από όσους ελάχιστους επιμείνουν και ψηφίσουν το ψηφοδέλτιό σας.
Η συνέντευξη δόθηκε στο ράδιο Αβένα97,7 και στους Στ. Κουρνιάκο και Τ. Καμπάνη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΧΑΡΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΡΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Στον δήμο πλατεος ακόμη τους ζητάνε για το τεράστιο έργο που άφησαν. 9

Χρήστος Λάρισα είπε...

Σ' όλα μέσα είσαι ρε μπαγάσα! Μα πως τα καταφέρνεις!