Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Η κωλοτούμπα Πανταζόπουλου εκθέτει τον ίδιο και τον αγώνα το

Δεν έχω λόγια, δεν βρίσκω λέξεις να περιγράψω το θέατρο του παραλόγου πιο διαδραματίζεται τις τελευταίες ώρες στον δήμο της Αλεξάνδρειας. 
Αναφέρομαι στην συνάντηση Ναλμπαντη, Χαλκιδη και Πανταζοπουλου από.... την οποία οι δύο κατάλαβαν τα ίδια πράγματα και ο Πανταζοπουλος κατάλαβε κάτι άλλο!

Οι Ναλμπαντης και Χαλκιδης κατάλαβαν ότι από την συνάντηση προέκυψε προγραμματική συμφωνία και ο Πανταζοπουλος κατάλαβε ότι έγινε μια ανταλλαγή απόψεων και διαπιστώθηκαν οι προγραμματικές συγκλίσεις. 
Και εδώ μπαίνει το ερώτημα: Ποιός δουλεύει και γιατί τους δημοτες;
Προς τι η συνάντηση των τριών ανδρών δύο μέρες πριν την εκλογική μάχη της 2ης Κυριακής αν δεν ήταν θέμα η προγραμματική συμφωνια;
Είναι προφανές ότι ασκήθηκαν πιέσεις στον Πανταζοπουλο και υπαναχωρησε χάνοντας την ευκαιρία να αναδειχτεί σε κύριο ρυθμιστή της επόμενης μέρας στον δήμο Αλεξάνδρειας...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε μοχλα θυμισε στον κοσμο οτι ειχε στο δημο μια θεση μονιμου δικηγορου με προκυρηξει του ασεπ με διοικηση δημητριαδη και την θεση κατελαβε ο κυριος πανταζοπουλος επειδη τον ανυπαρκτο δημαρχο δεν του αρεσε την ακυρωσε εντελως με αποτελεσμα ο δημος να μην εχει μονιμο δικηγορο.Τωρα ο πανταζοπουλος μας λεει για προγραμματικες δηλωσεις με τον Γκυρινη εναν ανθρωπο που δεν κραταει ποτε τον λογο του εναν ανθρωπο που φοβηθηκε να τοποθετησει γενικο γραμματεα.Πανταζοπουλος Γκυρινης συμφωνια κατω απο το τραπεζι.Επισης δες και το βιντεο κουγκα στο ραδιο αβεννα και θα καταλαβεις.Ας ξυπνησει τελικα ο εντιμος ο καθαρος λαος της αλεξανδρειας.Υποκριτες στο μεγαλειο τους.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Άβουλο ον ο κύριος. Τον σέρνει από τη μύτη η γνωστή τριάδα που τον επέβαλε. Τα συμφέροντα είναι πολλά έχουν πολλούς ανέργους να τακτοποιήσουν σε έμμισθες θέσεις. Φοβούνται τα σκάνδαλα στο Δήμο , και στην ΔΕΥΑΛ για αυτό και η συναλλαγή πάει σύννεφο. Δυστυχώς αυτό ό τόπος δεν έχει καμία σωτηρία. Πιστεύω πως και εσύ έχεις αλλάξει εντύπωση για τον Αργύρη που με τόσο πάθος στήριξες, αλλά βλέπεις και ξέρεις ποια ανθρωπάκια είναι πίσω από αυτόν.

Ανώνυμος είπε...

Οταν η νικητρια αντιπολιτευση του πρωτου γυρου τρεμει και κολοτουμπαρη / ξερογλυφεται σε δεξια κουφαρια οι πλεκτανες και τα παιχνιδακια ειναι επομενα οσο για το κουτοχορτο μερικων κρατηστε μικρο καλαθι γιατι εκει που πατε να διαστρευλωσετε εκει καταβαθος γλυφεστε.
Οι νοημων ανθρωποι την Κυριακη θα ειναι απων απο τις καλπες τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.

Ανώνυμος είπε...

Βάλτε τα βίντεο της συνέντευξης Κούγκα ! Τι έλεγε για τον Γκυρινη κ τη Μοσχόπουλου! Πιόνι στην αρχή πιόνι κ στο τέλος ο καθαρός Πανταζόπουλος! Το άβουλο ον!