Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Τα περιπολικά και τα ασθενοφόρα του Χαλκίδη είναι πράσινα άλογα

Λέει και ξαναλέει με στόμφο ο Μιχάλης Χαλκίδης στις ομιλίες του ότι μόλις γίνει δήμαρχος θα αγοράσει πέντε έξι ασθενοφόρα και πέντε έξι περιπολικά τα οποία θα δωρίσει στο Κέντρο Υγείας και στην Αστυνομία αντίστοιχα και θα ζητήσει- απαιτήσει από τους ιθύνοντες να τα στελεχώσουν ώστε να εξασφαλιστεί η άμεση διακομιδή ασθενών στο Νοσοκομείο Βέροιας αφενός και η ασφάλεια των πολιτών αφετέρου.
Είναι προφανές ότι νομίζει πως απευθύνεται σε ......πολίτες που ζουν στην δεκαετία του Μαυρογιαλούρου. Αν και γνωρίζει πολύ καλά ότι για κάθε δεκάρα που ξοδεύει το δημοτικό ταμείο πρέπει να τυγχάνει έγκρισης από το Ελεγκτικό Συνέδριο αυτός επιμένει ότι έχει τους τρόπους, ότι είναι ικανός και καταφερτζής όπως ήτανε επί εποχής Παρτσαφυλλίδου, στις αρχές του ΄90, και όλα εντάξει.
Η αλήθεια είναι διαφορετική και την γνωρίζει. Ουδείς δήμαρχος μπορεί να πάρει τέτοια απόφαση και όποιος επιχειρήσει να διαθέσει ποσά για τέτοιες ή παρόμοιες αγορές δεν θα εγκριθούν από την Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Τόσο απλά.
Γιατί όμως ο Χαλκίδης επιμένει να λέει και να υπόσχεται πράγματα που είναι αντικειμενικά αδύνατον να υλοποιήσει; Επιμένει γιατί "πατάει" σε δυο ζητήματα που πονάνε τον τοπικό πληθυσμό, που κεντρίζουν το ενδιαφέρον του κόσμου που βιώνει αφενός την ανασφάλεια και τον κίνδυνο να μην προλάβει να αντιμετωπίσει ένα έκτατο περιστατικό υγείας αφετέρου. Παίζει μ΄ άλλα λόγια με το θυμικό των πολιτών γνωρίζοντας ότι θα είναι ανακόλουθος την επόμενη μέρα. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακούγοντας και βλέποντας αυτόν τον έμπειρο πολιτικό που έχει διανύσει περί τα 20 χρόνια στην πολιτική , λυπάμαι ειλικρινά για την κατάντια του ανδρός αυτού και αναρωτιέμαι αν η εξουσία είναι αφροδισιακό , κάτι σαν το viagra, για τέτοιους ανθρώπους. Κρίμα γιατί οι εμμονές του με την εξουσία και η αλαζονεία του θα σφραγίσουν την καριέρα του με μία μεγάλη αποτυχία , αλλά θα αμαυρώσουν και ο,τιδήποτε καλό έχει προσφέρει (αν τελικά πρόσφερε κάτι στην κοινωνία του τόπου γιατί από όσο γνωρίζω μόνο προσωπικές εξυπηρετήσεις μπορούσε να κάνει, όπως μεταθέσεις και διορισμούς)

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει έχει προσφέρει στον τόπο.Ας μην είμαστε και τόσο αχάριστοι.Και αμα θέλουν μπορούν να αγοράσουν και περιπολικά και ασθενοφόρα και οι 5 υποψήφιοι.Τρόποι υπάρχουν μην λέμε χαζά.Αντί να ασχολούμαστε με τον κ.Χαλκίδη ας κοιτάξουμε τι δήμαρχο βγάλαμε την προηγούμενη φορά.Σαν πρόβατα,τον χειρότερο που έχει περάσει ποτέ από την τοπική κοινωνία.Και απορώ πως ακόμα και σήμερα υπάρχουν άτομα που στηρίζουν τον κ.Γκυρίνη ή ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΠΟΡΩ!Έχει μέσα πειθούς!

Ανώνυμος είπε...

Ακουσα σημερα σε μαγνητοσκοπηση φυσικα (ειμαι τυχερος ακομα, εργαζομαι :) ), στο tv 100 τους υποψηφιους. Το πρωτο που θα κανω ειναι να γινω εμπορος φωτοβολταικων μιας και ολοι σχεδον θα κανουν αναβαθμιση δημοσιων κτιριων. Να οικονομησω και εγω ρε αδερφακι μου. Ποσο @αλακια θα αντεξω ακομη δεν ξερω !!!
Απο εκει και περα εαν με ρωτησεις πιος τα πηγε καλα θα πω τα παρακατω.
Ιακωβιδης ρεαλιστικος, δηλωνει οτι κατεβενει με το κκε και οχι ντεμεκ ανεξαρτητος. Θα με πεις γινονται αυτα? Κρινω οτι ηταν ρεαλιστικος.
Γκυρινης : σε σχεση με τους αλλους ηταν αρκετα ρεαλιστικος. σχετικα ειλικρινης , λιγο απολογητικος και γενικα πιστευω οτι κερδισε τις εντυπωσεις.Χαλασε με τα μυστικα του βαλτου.. Πια μυστικα του βαλτου ρε μεγαλε? Μηπως θα βαλτωσεις? Αλεξανδρεια, Μεγας αλεξανδρος? Ξερω εγω, κατα εκει πανε.
Ναλμπαντης : Με μια λεξη , ονειροπολος. Δεν ειχε αρχη και τελος. Ετσι οπως τα ειπε τυφλα να εχουν οι ολυμπιακοι αγωνες στην αθηνα.
Πανταζοπουλος : Ρεαλιστης , ειλικρινης, εντιμος θα πω. Αλλα εκει θα τις θεσεις εργασιας τι το θελες? Τι εχει η αλεξανδρεια? Εργοστασια? Εργοταξια? Απλα κερδισε στην τελικη ερωτηση?
Χαλκιδης: Απλα δεν μπορει. Ειδικα εκει που ειπε για την νεα γενια το @αμησε. Γιατι? Γιατι αυτος τους @αμησε. Και τι θες ψηφο? Κατακριτικος, χωρις λογο, γενικα λιγος. Οσο για τις 4 θητειες του, ο κοσμος τοτε ετρωγε σανο. Παλι τρωει , αλλα πιο λιγο.
Ηθελα να ψηφισω γκυρινη... Αλλα μετα το σημερινο ειπα πανταζοπουλο. Αλλα με οσο ειπαν και εξευτελίστηκαν ... Μηπως να το πατησω Ιακωβιδη? Μην τρελένεστε κουμμουνιστής δεν ειμαι.
Συγνωμη που σχολιασα την αντιπαραθεση των υποψηφιων σε αρθρο που πιθανον θα βάλεις στο μέλλον, απλά ήθελα να σχολιάσω.
ΑΝτε γεια.............