Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Πανταζόπουλος: Μας ενδιαφέρει το καλό του τόπου πραγματικά και όχι καιροσκοπικά

Μετά από ένα διήμερο που χρειάστηκαν να αποτιμήσουν το εκλογικό αποτέλεσμα οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ναλμπάντης, Γκυρίνης και Πανταζόπουλος εξέδωσαν ανακοινώσεις.
Ο Αργ. Πανταζόπουλος που δεν κατάφερε να μπει στον 2ο γύρο και κατατάχτηκε τρίτος και πλέον μαζί με τον Χαλκίδη είναι οι ρυθμιστές της επόμενης μέρας στην ανακοίνωσή του αφήνει αιχμές για τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που τον..... είχαν φιμώσει γιατί προφανώς δεν έκανε συμφωνίες οικονομικού τύπου μαζί τους και τονίζει ότι η διαφορετικότητα του συνδυασμού του ήταν έναντι των άλλων η καθαρότητα και τονίζει ότι την παράταξή του την ενδιαφέρει το καλό του τόπου πραγματικά και όχι καιροσκοπικά.
Το μήνυμα του Πανταζόπουλου που προφανώς βάζει κόκκινες γραμμές για τις κινήσεις της επόμενης μέρας είναι:

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τους περίπου 6.000 ανθρώπους που τίμησαν τη ΔΎΝΑΜΗ ΕΝΌΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ με την ψήφο ευθύνης και εμπιστοσύνης τους. Σέβομαι φυσικά το τελικό αποτέλεσμα παρά το γεγονός ότι αισθάνομαι κατάφωρα αδικημένος, με βάση τα χαρακτηριστικά των υποψηφίων Δημάρχων όπως ξεκάθαρα και κατά γενική ομολογία έγιναν απόλυτα σαφή κατά την προεκλογική διαδικασία, σε προφανή αντίθεση με τα περισσότερα συστημικά "μέσα μαζικής ενημέρωσης" που κυριολεκτικά απέκρυψαν, για λόγους που όλοι γνωρίζουμε, την υποψηφιότητά μου και δεν προέβαλαν στοιχειωδώς τις θέσεις μας όπως είχαν ελάχιστη υποχρέωση. Οι πολίτες μάς κρίνουν όλους και μάς αξιολογούν ανάλογα. 
Κάθε ψήφος μας ήταν καθαρή και έντιμη, όπως ακριβώς ήταν και το μήνυμα που εκπέμψαμε και αυτή η αλήθεια είναι η μεγαλύτερη δικαίωσή μας. 
Συγχαρητήρια στους δύο υποψηφίους που περνούν στη Β' Κυριακή. 
Όλοι αναμετριώμαστε με τις ευθύνες μας και με το μέλλον. Γιατί εμάς, σε αντίθεση με άλλους, μάς ενδιαφέρει μόνο το καλό του τόπου μας και δεν το επικαλούμαστε καιροσκοπικά αλλά ως στάση ζωής!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με τον αρχηγό βλέπε "Κουγκας" - βενιος

Ανώνυμος είπε...

Ελα φιλε ειχες πολλους που παιξανε το παιχνιδη το ιδιο ξερουμε τι εκανες στο καψοχωρι και αλλου οπως παλαιχωρα.Εκανες οτι μπορουσες και πετυχες αρκετα.Αν θελεις το καλο του τοπου τοτε επελεξε τον νεοτερο που μπορεις να επικοινωνησεις και οχι αυτον με της μεταγραφες της μεγαλες.Παντως η μια μεταγραφη πατωσε κυριολεκτικα.Αργυρη μην καψεις την πολη με Γκυρινη.