Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Ψήφο κατά συνείδηση σημαίνει ψηφίζουμε Γκυρίνη; Για 3 έμμισθες θέσεις δόθηκε αυτός ο αγώνας;

Σύμφωνα με πληροφορίες στην συνεδρίαση που είχε το βράδυ της Τετάρτης η δημοτική παράταξη του Πανταζόπουλου ελήφθη η απόφαση να δοθεί "γραμμή" στους ψηφοφόρους της...... για ψήφο κατά συνείδηση.
Είναι προφανές ότι πρόκειται για μια απόφαση χωρίς ευθύνη, χωρίς συναίσθηση θα έλεγα της ευθύνης που αναλογεί στις έξι χιλιάδες ψήφους που εμπιστεύθηκαν την εν λόγω δημοτική παράταξη στη βάση των όσων προγραμματικών εξαγγελιών είχε διατυπώσει αλλά και στη βάση των όσων διαδραματίστηκαν κατά την προεκλογική περίοδο και αφορούσε σε πράξεις και ενέργειες που ο ίδιος ο αρχηγός της παράταξης είχε καταδικάσει.
Είναι προφανές ότι η εν λόγω απόφαση για ψήφο κατά συνείδηση "κλείνει το μάτι" στον απερχόμενο Γκυρίνη και δικαιώνουν όλους όσοι εδώ και μέρες κάνουν λόγο για μυστικές συμφωνίες και συναλλαγές με αντιπαροχή ανταλλαγμάτων όπως τρεις έμμισθες θέσεις σε στελέχη της παράταξης Πανταζόπουλου.

Ο κόσμος που εμπιστεύθηκε την παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ζήτησαν το αυτονόητο: να φύγει ο πλέον αποτυχημένος δήμαρχος από την μεταπολίτευση και δω. Και θα έλεγα ότι ήταν αυτονόητο επίσης να βγει καθαρά και ξάστερα ο Πανταζόπουλος με ομόφωνη απόφαση της δημοτικής του παράταξης και να πει ότι για να υλοποιηθεί αυτή η εντολή θα πρέπει να καταψηφιστεί ο Γκυρίνης στις εκλογές της Κυριακής.
Δεν το έπραξε και τώρα μπαίνει και ο ίδιος ο Αργύρης στο κάδρο της κριτικής και πρέπει να αρχίσει να δίνει εξηγήσεις για όσα πρόσφατα είχε πει τόσο στις ομιλίες του όσο και στις συνεντεύξεις του σε τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο κόσμος που εμπιστεύθηκε την παράταξη του  Πανταζόπουλου στην πλειοψηφία του είναι λογικό να αντιδράσει στην καθοδηγούμενη διολίσθηση της παράταξης προς την πλευρά Γκυρίνη. Θα αντιδράσουν στην διαφαινόμενη συναλλαγή και κυρίως θα αποδοκιμάσουν εν τοις πράγμασι την στάση των εκλεγμένων που θα λάβουν έμμισθες θέσεις με δήμαρχο Γκυρίνη...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χάρη δες τη νέα σύνθεση του δημοτικού συμβούλιο ...κατάντια δυστυχώς

Ανώνυμος είπε...

Τελικά μόνο καθαρός δεν είναι και ο κύριος Πανταζόπουλος.Ψήφος κατα συνείδηση=Γκυρίνης.ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ!ΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?????ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!