Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Παζάρι για ίδιον όφελος; 2 αντιδημαρχίες και τη ΔΕΥΑ προσφέρει ο Γκυρίνης σε Πανταζόπουλο;

Διάφοροι αναγνώστες στέλνουν μηνύματα υποστηρίζοντας ότι ήδη υπάρχει συμφωνία μεταξύ Γκυρίνη και Πανταζόπουλου που θα έχει ως κάλυμα την κομματική ταυτότητα του απερχόμενου δημάρχου και ότι είναι κομματικό καθήκον να παραμείνει ο δήμος σε νεοδημοκράτη (επιχείρημα έωλο και ανόητο μαζί) και βέβαια η παραχώρηση στην παράταξη του Πανταζόπουλου δυο θέσεων αντιδημάρχων και την θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΛ.
Είναι προφανές ότι τίποτα δε....... λέγεται τυχαία ούτε υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Είναι λοιπόν αναγκαίο να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με μια δημόσια τοποθέτηση του Πανταζόπουλου που πρέπει να είναι σαφής, κρυστάλινη όπως ήταν η προεκλογική του εκστρατεία.

Η τυχόν συμφωνία μεταξύ των δυο υποψηφίων και αρχηγών παρατάξεων θα τεθεί στην κρίση του κόσμου που προφανώς δεν είναι πρόβατα ούτε ανόητοι για να ακολουθήσουν και να στηρίξουν έναν αποτυχημένο δήμαρχο να συνεχίσε την θητεία του και να επιβραβεύσει πολιτικούς που συναλλάσσονται με αντιπάλους, με αποτυχημένους για ίδιον όφελος.
Ο κόσμος που στήριξε Πανταζόπουλο το έκανε γιατί ξεχώρισε στο πρόσωπό του την ανιδιοτέλεια και την καθαρότητα. Τον στήριξε χωρίς να προσδοκεί τίποτα, χωρίς υστεροβουλίες. Θα ήταν εντελώς παράλογο για τον Πανταζόπουλο να γκρεμίσει την εικόνα που έχουν γι αυτόν οι ψηφοφόροι του με μια απόφαση που εξ αρχής γνωρίζει ότι έχει αρνητική απαξία. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βλεπεις χαρη οτι κανεις δεν μιλαει απο αυτους για προγραμματα μονο για θεσουλες θα τον υποσχεθει και την θεση δημαρχου 2 χρονια τον πανταζοπουλο θα το φαει το τυρι και οταν εκλεγει δημαρχος ο γκυρινης θα παρουνε τα 3 στο χερι ολοι τους και ο κουγκας και ο βενιοπουλος και ο πανταζοπουλος .Εσυ ομως τους παρουσιαζες καθαρους και εντιμους ποιους ρε χαρη?Το μονο που τους νοιαζει ειναι τα 1700 ευρω το μηνα .Νηστικοι ολοι τους.

Ανώνυμος είπε...

Σου το είχα αναφέρει και σε πλοηγούμενο σχόλιο μου ότι η συμφωνία έκλεισε μεταξύ Πανταζόπουλου – Γκυρίνη. Δεν ήτανε προβοκάτσια αλλά η πραγματικότητα, και δυστυχώς δεν έχω διαψευστεί . Είναι γεγονός ότι ο Πανταζόπουλος λειτούργησε ως λαγός του Γκυρίνη. Η υποψηφιότητα του που δημιουργήθηκε ταβέρνα του Πλασταρά από τους γνωστούς μπαχαλάκηδες τις Νέας Δημοκρατίας είχε μόνο ένα στόχο. Την επανεκλογή του Γκυρίνη , και την αποκατάσταση ανέργων φίλων τους. Είχε ακόμη και έναν άλλο στόχο. Να καλυφθούν όλες οι παρανομίες του Πρώην Δήμου Μελίκης, και να κρύψουν από τους πολίτες τα ποσά που έχουν καταλογιστεί στους συνεργάτες τους. Ο πακτωλός των χρημάτων που έχει διατεθεί δεν έχει πάτο!!! Χρηματοδοτήθηκαν οι πάντες και τα πάντα!!! Υπήρχαν και οι κοινός αποκαλούμενοι ρουφιάνει, αυτοί που μπαίνανε σε άλλα εκλογικά γραφεία και μεταφέρανε τα όσα ακούγανε στον Γκυρίνη, και να φανταστείς ότι αυτοί αξιολογούνται από την κοινωνία ως έντιμοι έμποροι!!! Βέβαια με το αζημίωτο!! Για αυτό το λόγο και γνωστός συμπολίτης μας Νίκος Ξανθόπουλος γνώστης όλων αυτών χθες βρισκότανε εντός εαυτού με τους γνωστούς ρουφιάνους. Και ο Αργυράκος όπως τον αποκαλούν τι έκανε? Αυτό το καλό, το άφθαρτο, το ασυμβίβαστο παιδί συμμετέχει ενεργά και με τον τρόπο του στο να επικρατήσει το σημερινό καθεστώς στην Αλεξάνδρεια. Οι πολίτες θα πρέπει να επιλέξουν . Η θα αλλάξουν την σημερινή κατάσταση τις ανομίας και τις στασιμότητας στο Δήμο μας, η θα αποκαταστήσει τους ανέργους δημοτικούς συμβούλους τις συμμαχίας Γκυρίνη – Πανταζόπουλου σε έμμισθες θέσεις για να συνεχιστεί το σημερινό πάρτι στο Δήμο μας. Η επιλογή είναι δική τους. Να μην ξεχνάνε όμως πως μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!!