Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Ο Πανταζόπουλος μπαίνει σίγουρα στην 2η Κυριακή έστω και αν.....

Την άποψή μου για τον Πανταζόπουλο την έχω γράψει και την γνωρίζετε. Επανέρχομαι για τελευταία φορά αφού πλέον ο κόσμος έχει στην πλειοψηφία του αποφασίσει ποιον θα ψηφίσει. Επανέρχομαι γιατί τα δεδομένα ουδόλως άλλαξαν από τότε που είχα γράψει ότι ο Πανταζόπουλος εκφράζει την πλειοψηφία των συντηρητικών και κάποιας ηλικίας κατοίκων του Γιδά και της ευρύτερης περιοχής και ως εκ..... τούτου θα βρεθεί με άνεση στην μάχη της 2ης Κυριακής. Επανέρχομαι γιατί στα τόσα χρόνια της δημοσιογραφικής μου πορείας ποτέ δεν κρύφτηκα πίσω από δήθεν αντικειμενικότητες και ίσες αποστάσεις, ποτέ δεν φίμωσα τον εαυτό μου και πάντα έλεγα αυτό που πίστευα. Επανέρχομαι γιατί δεν φοβάμαι μήπως εκτεθώ, μήπως πέσω έξω στην πρόβλεψή μου που ουδόλως έχει στοιχεία τζόγου αλλά λογικής ανάλυσης.
Ξαναγράφω ότι ο Πανταζόπουλος και οι νέοι συνεργάτες που προστέθηκαν στην ήδη συγκροτημένη και εν λειτουργία ομάδα Δημητριάδη είναι το λογικό φαβορί να μπει με άνεση στην 2η Κυριακή. Και θα μπει ασχέτως αν η πλειοψηφία των τοπικών μέσων ενημέρωσης έχει αποκρύψει την υποψηφιότητά του, έχει κάνει συμφωνία σιωπής και δεν αναφέρει ούτε το όνομά του λες και στις εκλογές κατέρχονται τρεις υποψήφιοι, αυτοί που πληρώνουν καταχωρήσεις και φανταχτερά δελτία τύπου, αυτοί που φαντασιώνονται μια "μονομαχία" με σικέ χαρακτηριστικά μεταξύ Ναλμπάντη και Χαλκίδη.

Ο Πανταζόπουλος χτες μίλησε στους οπαδούς του στο Γιδά. Η συγκέντρωση δεν ήταν μεγάλη αλλά προσωπικά εμένα δε μου λέει τίποτα. Αυτό που κρατάω είναι η πολιτική προσέγγιση των αντιπάλων του με τους οποίους θα κληθεί να συνεργαστεί την επόμενη μέρα. Η κριτική του κινείται πάντα σε πολιτικά πλαίσια και διακρίνεται από την πολιτική ορθότητα που πρέπει να έχει ένας σημερινός πολιτικός. 
Ο Πανταζόπουλος άσκησε κριτική για τα πεπραγμένα του Γκυρίνη, για την ακατάσχετη υποσχεσιολογία του Ναλμπάντη και το βουλευτικό παρελθόν του Χαλκίδη. Ωστόσο, είναι ευδιάκριτο ότι και με τους τρεις θα συνομιλήσει την επόμενη μέρα εφόσον εκλεγεί δήμαρχος για να διοικηθεί ο δήμος. Ο Πανταζόπουλος με κανέναν δεν έκοψε γέφυρες και αυτό δείχνει πολιτική ωριμότητα και ευθύνη έναντι των δημοτών που θέλουν, αποζητούν έναν δήμαρχο σοβαρό, ώριμο και ανιδιοτελή εργάτη.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ta topika mesa enimerosis exoun apokripsei tis ipopsifiotites xrisaugiton. eleos

Ανώνυμος είπε...

Χάρη δεν γίνεται ο κ Πανταζόπουλος να πάει στη 2η Κυριακή δεν βγαίνουν τα νούμερα. Όταν σε σύνολο 40 χωριών σχεδόν, θα είναι 1ος μόνο στο Νεόκαστρο και στη κοινότητα Πλατύ.Στη κυψελη π.χ θα παρει 15 ψηφοδελτια στα 380.

Ανώνυμος είπε...

Επιβεβαίωσες ότι τη δεύτερη Κυριακή θα είναι Χαλκίδης Ναλμπάντης . Άρα Δήμαρχος θα είναι ο Χαλκίδης.
Ο Αργύρης Πανταζόπουλος την επόμενη τετραετία...

Ανώνυμος είπε...

φιλε 2.44, μήπως ξέρεις τι θα κάνει Λουτρό, Τρίκαλα, Πρασινάδα, Πλάτανο, Κλειδί, Νησέλι, Μελίκη κλπ. και κυρίως τι θα κάνει Αλεξάνδρεια που είναι ο κύριος όγκος των ψηφοφόρων;

Ανώνυμος είπε...

να σε πω και εγω ο ασχετος τα προγνωστικά μου.
ναλπάντης
γκυρίνης με κόντρα πανταζόπουλο
χαλκίδης.
ιακωβίδης.

2η κυριακή
Σε περίπτωση ναλπάντη γκυρίνη - ναλμπάντης.
Σε περίπτωση ναλπάντη - πανταζόπουλου
χαλαρά πανταζόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

24 Μαΐου 2019 - 11:36 μ.μ.

εγώ πιστεύω άλλο:

Σε περίπτωση Ναλπάντη - Γκυρίνη = Γκυρίνης
Σε περίπτωση Ναλπάντη - άλλου = άλλος

ο Ναλμπάντης δεν πρόκειται να βγει δήμαρχος οσα χρονια κι αν περάσουν γιατι δεν κανει για δημαρχος και γιατι ο κοσμος δεν ειναι χαζος

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 3.36 μην κόβεις και τις βλέβες σου για τη χαζομάρα του κόσμου........

Ανώνυμος είπε...

Οι Ναζί χρυσαυγίτες να βάλουν υποψηφιότητα στο Αουσβιτς το Νταχάου το Μαουντχάουζεν κτλ στρατοπεζα συγκέντρωσης και όχι στη χώρα των ολοκαυτομάτων του Χορτιάτη των Καλαβρυτων κτλ κτλ.φασιστα 11.43.