Τρίτη 14 Απριλίου 2015

"Θεαματικό" αστυνομικό μπλόκο στην πλατεία Παπαντωνίου - Ποια η σκοπιμότητα;

Πλατεία Παπαντωνίου
Aυτή την ώρα πάνω από έξι αστυνομικοί, ένστολοι και με πολιτικά, βρίσκονται στην πλατεία Παπαντωνίου στην Αλεξάνδρεια και διεξάγουν ελέγχους σε διερχόμενα ΙΧ. Να σημειωθεί ότι στην περιοχή ζούνε συμπολίτες ρομά στην συντριπτική πλειοψηφία και η τόσο μεγάλη αστυνομική δύναμη προκαλεί ερωτηματικά αφενός για την σκοπιμότητα της επιλογής αυτής που.... είναι τόσο "δυναμική" όσο και για την αποτελεσματικότητά της αφού είναι σε όλους γνωστό ότι ήδη θα έχει πέσει "σύρμα" και όσοι θα ήθελαν να αποφύγουν τον έλεγχο έχουν κάθε δυνατότητα να το κάνουν δεδομένου ότι η περιοχή έχει πλείστες όσες εξόδους είτε προς το κέντρο της Αλεξάνδρειας είτε προς άλλους προορισμούς.
Οπότε;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σώπα ρε φίλε κάνανε τέτοια επιχείρηση οι Αστυνομικοί χωρίς να πάρουν την άδεια σου? Να γίνει γρήγορα ΕΔΕ και να καταλογιστούν ευθύνες.

Nikos Lioliopoulos είπε...

Δεν ειναι Ρομα.

Ανώνυμος είπε...

η άχρηστη πληροφορία της εβδομάδος. Μας έχουν σχίσει στα μπόκα εμάς , εσύ κολλάς στον μαχαλά. Σύνελθε αρθογράφε.
Οσο για τον Λιολιοπουλο που είπε δεν είναι ΡΟΜΑ έχει δίκιο. Απο την ρουμανία είναι η φυλή τους. Ο όρος ΡΟΜΑ δεν τους αντιπροσωπεύει δαύτους. Ρουμανια μερια είναι. Και στην τελική η ρουμανία καλύτερη απο εμάς είναι πλεόν.
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

lathos entelos, lathos .